ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Visita al Centre d’Interpretació de la Sostenibilitat
Dilluns, 07 Març 2016 12:53

Visita al Centre d’Interpretació de la Sostenibilitat

Publicat per  Maria Calderó
Valorar aquest article
(4 Vots)

La setmana passada estudiants del Màster en Ciència i Tecnologia de l’Aigua de la Universitat de Girona, van visitar el Centre d’Interpretació de la Sostenibilitat del Mas Roig II.

Gràcies al doctor Francesc Sureda, vam poder viure la ciència amb passió i consciència. Crec que tots vam tenir l’oportunitat de reflexionar sobre qüestions molt simples, però que són el motor de la vida. Sembla que en una societat on es té accés a infinites fonts d’informació tots hauríem de ser prou capaços de pensar el perquè de les coses i poder entendre que el camí que estem seguint no és el correcte. Tant costaria parar-nos, pensar i deixar-nos guiar per la mare naturalesa?

A part de tots els enginys que el doctor Francesc Sureda ha dissenyat i construït per fer-ne, d’aquell lloc, un petit racó en harmonia amb el medi ambient, m’atreviria a dir que el millor dels encants són les explicacions del mateix.

En aquesta petita crònica m’agradaria expressar la gran sensació d’ignorància, envers la ciència, que vaig sentir durant la visita. El què vaig entendre que ens venia a dir el doctor Sureda és que no cal intentar aprendre a córrer abans de saber caminar. Tot és molt més simple del què sembla, però cal entendre bé les normes de la vida per poder-hi jugar. Després d’aquesta jornada tant interessant crec que l’audiència entén una mica millor la petja que està deixant l’esser humà sobre la Terra, i també es comprèn la responsabilitat personal que cada un té sobre el futur de la nostra existència. Animo, a tots els què hi puguin anar, a gaudir-ne.

Moltes gràcies per la seva saviesa doctor Francesc Sureda, va ser una tarda especial. Hi pensarem!!

Maria Calderó


 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.