ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Postigo: “Segurament vaig assumir més protagonisme en l'Entesa del que em pertocava”
Diumenge, 10 abril 2016 08:25

Postigo: “Segurament vaig assumir més protagonisme en l'Entesa del que em pertocava”

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)

El Diari El Punt Avui publica, aquest diumenge, una extensa entrevista a l’exalcalde i ex diputat d’ICV Lluís Postigo. Entre d’altres qüestions, Postigo assumeix el “fracàs de l’Entesa a títol personal” i que el tema de les cintes “hauria d'haver estat capaç de solucionar-ho parlant amb les persones que vam estar més directament implicades i evitar portar-ho al jutjat”. Podeu llegir l’entrevista des d’aquest enllaç.


Participants a la conversa

  • Convidat (vilatà)

    Permalink

    "Quan fou mort el combregaren" deia la meva àvia. Aquesta entrevista és més un panegíric entre amiguets per netejar la consciència que no pas res mes. Que ara vulgui disculpar la seva actitud prepotent sota la manca de diàleg no amaguen la realitat: va fer malbé l'única proposta reeixida de fer una proposta d'esquerres creïble per a Llagostera. Va fer mal a molta gent que volien un canvi en la política local però no combregava amb les seves ínfules de grandesa i va fer malbé tota una generació de polítics locals que haurien pogut aportar molt més que no pas titulars de diari al dictat del que deia Postigo.
    Ara diu que el tema de les cintes no el va portar prou bé. És una pobra disculpa quan per les seves ganes de fer de justicier emmascarat no va passar de ser un aprenent dolent de l'inspector Gadget i va fer malbé tot un moviment ciutadà de canvi, que es va veure embolicat i arrossegat cap a una trama que prometia molt i que va acabar en no res, tal i com el jutjat va demostrar. En Postigo hi va sortir guanyant personalment, el que en va treure el poble de Llagostera és un altra cantar: divisió, agror i fracàs de la única alternativa d’esquerres que hi ha hagut en tots els anys de dmocràcia.

    Quant de talent desaprofitat per culpa d'un ego descontrolat. Sr. Postigo, les llàgrimes de cocodril ja no enganyen a ningú


    Hi ha disculpes que sonen com les llàgrimes de cocodril.

  • Convidat (Gallina)

    Permalink

    Ja tenim nou alcaldable. Suposo que per la CUP. Comença la campanya electoral a tres anys vista. Molt interessant.

  • Convidat (un que passava per aqui)

    En resposta a: Convidat (Gallina) Permalink

    que ja tenim nou alcaldable? no ho entenc? qui?
    les següents eleccions seran interessants no només per l'esquerra a llagostera, també per ciu, que ja no portaran les sigles de ciu ni en fermi segons ell mateix va dir en cmapanya... que seria l'últim cop que es presentaria d'alcaldable

  • Convidat (pollet)

    En resposta a: Convidat (Gallina) Permalink

    Mes aviat será per ERC. Hi ha molts ex-ICV que s'hi están integrant, començant pel gran mentor d'en Postigo, en Joan Oloriz, flamant diputat d'ERC al Congrés.
    En Postigo intentarà crear una nova Entesa sota el paraigues d'ERC i amb el vist-i-plau d'en Toni Navarro, el seu numero 2 quan es varen presentar per primer cop a l'ajuntament per ICV.
    Temps al temps.

  • Convidat (Llop)

    Permalink

    Postigo comença a teixir la disfressa de xai. Per la CUP o per ERC o per qui vulgueu. A ell les sigles li importen un bledo. Ja ha passat pet ICV, ENTESA, Alternativa i ara per la CUP o ERC.

  • Convidat (un que passava per aqui)

    En resposta a: Convidat (Llop) Permalink

    amb erc segur? de la manera que se les fotien entre ells durant la campanya...

  • Convidat (un que passava per aqui)

    En resposta a: Convidat (Llop) Permalink

    amb ERC? segur? de la manera que se les tenien durant l'última campanya alternativa i esquerra...

  • Convidat (burinot)

    Permalink

    Jajajaja vaia crac ... Tenir hora amb ell era comparable a parlar amb obama !!! No vaig poder mai nomes amb la pobre secretaria que ja no sabia ni que dir pobreta...

  • Convidat (casualitats)

    Permalink

    Que jo sàpiga, en Postigo no ha tret cap llibre de memòries ni ha fet res especial que sigui noticia i requereixi dues pàgines al Punt diari de diumenge. Tenir aquest espai és un luxe a l'abast de molt pocs.
    Des d'un punt de vist periodístic no acabo d'entendre a què treu cap aquesta entrevista sinó és que es busca projectar de nou el personatge per algun motiu inconfessable. Que l'entrevistador sigui en Pere Bosch, destacat membre d’ERC (exalcalde de Banyoles i diputat al parlament) deu ser una anècdota casual. Ja es veu que la línia entre la política i el periodisme cada cop és mes fina.
    Alguna en deu portar de cap. Les casualitats no existeixen, ni en el periodisme ni en la política.

  • Convidat (manelic)

    Permalink

    Que ve el llop, que ve el llop!!!

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.