ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Alerta de trucades fraudulentes en nom d'Aqualia
Dimecres, 11 Maig 2016 13:30

Alerta de trucades fraudulentes en nom d'Aqualia

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
L'empresa Aqualia ha alertat, mitjançant un comunicat, que s’han detectat en els darrers dies, trucades a veïns de Llagostera, en les que una empresa, en nom de la companyia d’aigua, sol·licita la concertació d’una visita als domicilis per fer uns anàlisis d’aigua a l’interior dels domicilis particulars i posteriorment intentar vendre uns mecanismes de filtrat de l’aigua per a les seves aixetes, al·legant que la qualitat de l’aigua no és bona.

Aqualia desitja aclarir que en cap cas realitza aquest tipus de campanyes comercials i que qualsevol ús del seu nom per a aquesta activitat constitueix un il·lícit penal. El Servei Municipal d’Aigües, en el seu compromís de qualitat, analitza l’aigua de la xarxa de distribució sense necessitat d’accedir a l’interior dels habitatges.

Així mateix, en el comunicat "Aqualia vol transmetre la confiança en la qualitat de l’aigua distribuïda a Llagostera, com es testimonia en les determinacions analítiques realitzades al llarg de l’any, totes amb resultat satisfactori i apta per al consum humà, com estableix el RD Reial Decret 140/2003, pel qual s’estableixen els criteris sanitaris de la qualitat d’aigua de consum humà".

Per a qualsevol consulta, l'empresa Aqualia ha posat a disposició dels veïns el telèfon d’Atenció al Client 900 81 40 81.


Participants a la conversa

  • Convidat (Jubilat)

    Permalink

    Van trucar a casa i em van enredar la parenta per fer una visita a una hora determinada. 15 minuts abans de l´hora em truca una bona noia recordant que en pocs minuts vindria un tècnic per analitzar l´aigua , i quan li vaig preguntar de quina empresa era i que el tecnic ja es podia estalviar de venir perquè no era d´Aqualia en va dir de males maneres que era un antipatic i va penjar.Sort que no va contestar quan vaig trucar diverses al tel que sortia a la pantalla .:):)

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.