ELPOLLTV

Diu03122023

Back Estàs aquí:Inici Notices Congelada la fusió entre el Llagostera i el Palamós
Dimecres, 18 Maig 2016 20:21

Congelada la fusió entre el Llagostera i el Palamós

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)
El projecte de fusió anunciada ahir entre el Palamós CF i la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava queda, de moment, congelat. Així ho ha anunciat el club llagosterenc mitjançant un comunicat publicat a la seva web on hi diu textualment: “Us anunciem que el nostre projecte de fusió entre el Palamós CF i la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava queda de moment congelat per tal de garantir la condició del Palamós CF com a Degà de Catalunya i del Llagostera amb el seu nom. Posposem aquesta fusió per a poder encarar-la en un futur amb molt més temps. Així la podrem explicar detalladament i amb més informació als aficionats del Palamós i del Llagostera, doncs ells són el més important per a tots nosaltres. L’excel·lent relació social, econòmica i esportiva entre ambdós clubs i l'Ajuntament de Palamós segueixen essent magnífiques”.

Participants a la conversa

 • Convidat (Prou)

  Permalink

  Sense comentaris

 • Convidat (un que passava per aqui)

  Permalink

  "L’excel·lent relació social, econòmica i esportiva entre ambdós clubs i l'Ajuntament de Palamós segueixen essent magnífiques"
  Això vol dir que amb l'ajuntament de Llagostera no?

 • Convidat (rs.)

  Permalink

  No serà que aquests acords es prenen massa a la lleugera ? Que es vol treure amb aquesta fusió ? La UE Llagostera ha de solucionar problemes que crec no son nostres ?. Donem tot el que calgui a la mainada del nostre poble i deixem-nos de romanços. Visca la UE LLAGOSTERA.

 • Convidat (Els nens primer)

  Permalink

  Felicito a l'alcalde Santamaría per la seva posición en aquest tema. Els nens han de ser el primer i Llagostera no pot perdre al seva identitat només perquè al señor Alsina li doni la gana. Si no volen estar a Llagostera son ben lliures de marxar, però s'ha de fer tot el possible perquè els nens de Llagostera puguin jugar a futbol al poble.

 • Convidat (Visca)

  Permalink

  Visca L'Oriol Alsina! Per molts anys! No facis cas d'aquesta colla d'envejosos.