ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices El Holi Festival i els timpans
Diumenge, 14 Agost 2016 02:49

El Holi Festival i els timpans

Publicat per  Bernat Recasens
Valorar aquest article
(4 Vots)

Els timpans, sabeu què són? Sabeu que es fan malt bé si s'abusa dels decibels que reben?

La darrera festeta del costat del pavelló de Llagostera, avui dissabte 13 d'agost de 2016, amb els altaveus més potents que han trobat, no ha parat de fer tremolar les parets de casa nostra i dels veïns del barri.

A fora si intentaves parlar, no senties res! Mai havíem sentit la "música" tant alta.

Hem trucat la policia, i ens han dit que hi ha un BAN que NO POSA LÍMIT als decibels i que la festeta durarà fins les 22:30. Ok, ho acceptem i callem.

Però no, no és veritat! A les 23:30 truquem altre cop per avisar que la festeta continua i ens diuen que "algú de dalt" (Déu?, Ell no ho faria!) ha permès que la festeta duri fins les 24h. I ara, qui es creu els BAN? Jo ja no!! No feu foc! No feu això, no feu allò! Però  l'Ajuntament, quan cal, es passa els BAN per allà on no sona. Bon exemple!

Els nostres fills, per sort, no han anat a la festeta, però...si féssim una inspecció del sentit de l'oïda als assistents, potser es veuria que més d'una mainada hi sentirà menys a partir d'avui i durant tota la seva vida! No és reversible una lesió de l'oïda!

Sabeu per què la música la posen cada cop més forta a tants llocs? Segurament per que els del so són cada cop més sords, de tant forta que la posen!

Em diuen que dilluns vagi a posar una queixa/denúncia a l'ajuntament? Però he de pensar que servirà de res ara? No m'ho crec.

Que descanseu!

Bernat Recasens


Participants a la conversa

Carrega comentaris anteriors
  • Convidat (Nois)

    Permalink

    Tampoc n'hi ha per tant! Felicitats als organitzadors!

  • Convidat (Marta)

    Permalink

    Bona nit senyor Recasens,

    em sembla una falta de respecte el seu comentari.
    Hauríem d'estar orgullosos, per una banda, de les noves iniciatives ( i no festeta, com vostè l'anomena) sorgides al poble, i per altra banda, del civisme demostrat pels nostres joves. Una festa on el color i l'alegria van ser els predominants: ni una baralla, ni una mala cara (potser només la seva i la dels seus veïns).

    Jo visc davant el parc de l'estació i tots els estius vivim les festes organitzades al parc. Aquestes festes acaben passades les dues i mai cap veí ha trucat a la policia. Sap com se'n diu d'això? TOLERÀNCIA.
    Ha assistit alguna vegada a aquestes festes? No ha anat mai de concert? Ho han pogut aguantar els seus timpans?
    Moltes felicitats tant als organitzadors com als participants a aquesta FESTA!
    Ànims, endavant i fins la propera!

  • Convidat (jordi)

    Permalink

    Sord no crec, però ceg no!!!
    Bona nit senyor Recasens,no sé si vostè te maïnada Jove (cosa que dubto),jo vaig assistir a la festa del holi i nomès em quedo amb una cosa,dintre d'altres; com va disfrutar la gent,la cara de la maïnada ho deia tot.anims i endavant.FEM POBLE!!!

  • Convidat (Alsamanela)

    Permalink

    Sempre hi ha qui es queixa i mai ningú reconeix la feina que es fa des de les entitats i des del jovent. Molts pobles pagarien per tenir l'activitat que hi ha a Llagostera. Felicitats als organitzadors i espero que hi hagi segon Holi l'any vinent. Gràcies.

  • Convidat (Bernat Recasens)

    Permalink

    Bon dia,

    Em sembla perfecte que hi hagi iniciatives com la del HOLI al poble.
    No estic pas en contra d'aquesta festa ni de cap altre.

    Justament m'agrada Llagostera per que té molta gent amb iniciativa! En cultura, en ciència, tenim un poble genial amb moltes persones genials. N'estic molt orgullós!

    Potser la paraula "festeta" no us ha agradat i us demano disculpes. Ho vaig escriure en calent. Quan vàrem arribar a casa (per la nit) hi havia 4 gats a la vostra festa. Ara he vist els vídeos i he vist que vàreu tenir molt de públic per la tarda i a més, públic infantil. Felicitats per la convocatòria!

    Com vivim prop del Pavelló, també som tolerants amb la festa major i amb tots els festivals i festes que es fan al Pavelló o al Polivalent. Cap problema que es facin festes al poble! Ja en som de tolerants i molt!

    Tampoc he insultat ningú i no ho penso fer. I si algú s'ha sentit insultat li demano disculpes. No era la meva intenció.

    Ja que ho pregunteu, si, tenim 3 fills joves a casa, que van a concerts i que escolten tota la música que poden. I justament van ser ells els que van notar que el volum era MOLT EXAGERAT! Molt més alt que qualsevol de les festes que es fan al parc de l'Estació o durant les fires. De veritat ho era! Espero que per la tarda, quan teníeu tanta canalla al davant no fos tant elevat el volum. Potser llavors era adequat, això jo no ho sé per que no hi era.

    Bé, m'agradaria que servís aquest comentari per entendre millor el sentit del meu escrit.

    Gràcies per llegir-lo,
    Bernat

  • Convidat (Llimona)

    En resposta a: Convidat (Bernat Recasens) Permalink

    Ja coneixem a en Bernat Recasens, el típic amargat que vol axafar totes les festes i iniciatives que es fan a qualsevol lloc. Segur que aquest es el mateix a qui li molesten les vaques i el campanar a Camprodon:D:D

    Només donar les gràcies a la colla que va organitzar aquesta gran festa, va estar a l'alçada ( va venir mainada d`altres pobles del voltant i gent de Barcelona ) i esperem que es repeteixi molts anys més!!

  • Convidat (Bernat Recasens)

    Permalink

    Estimada audiència, una nova aportació:

    1100 millones de personas corren el riesgo de sufrir pérdida de audición

    http://www.who.int/mediacentre/news/releases/2015/ear-care/es/

    ¿Cuánto tiempo y a qué volumen puedes escuchar música sin dañar tu oído?
    http://www.bbc.com/mundo/noticias/2015/03/150303_ruido_musica_exposicion_oido_decibelio_jm

    Llavors, com podem mesurar si ens pot fer mal?
    Barat, simple, gratis...:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=kr.sira.sound&hl=ca />
    Bona festa! ;)
    Bernat

  • Convidat (Capgros Català)

    En resposta a: Convidat (Bernat Recasens) Permalink

    Estimat Bernat

    Compris uns taps i deixi viure a la gent, que la vida son dos dies!!:D:D:D:D:D

  • Convidat (Marga)

    Permalink

    Bernat, deixa'ls ...tens raó, però deixa'ls

  • Convidat (Panxo)

    Permalink

    Tot el meu suport a en Bernat!

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.