ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices La Policia Local aixeca 19 denúncies per tinença de drogues i deté una persona amb 30 pastilles d’èxtasi
Dilluns, 19 Setembre 2016 15:34

La Policia Local aixeca 19 denúncies per tinença de drogues i deté una persona amb 30 pastilles d’èxtasi

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(6 Vots)
La Policia Local aixeca 19 denúncies per tinença de drogues i deté una persona amb 30 pastilles d’èxtasi Imatge d'arxiu de "quatre parets"

La Policia Local de Llagostera ha aixecat aquest cap de setmana, un total de 19 denúncies per tinença de drogues i ha detingut un jove amb 30 pastilles d’èxtasi. Els fets han succeït durant la matinada d’aquest dissabte a diumenge en el transcurs d’una festa “Rave” a la zona coneguda com a "quatre parets". La Policia Local va establir diversos controls policials a la zona d’accés a l’esmentada festa il·legal, amb el resultat de 19 denúncies per tinença de drogues tòxiques, estupefaents o substàncies psicotròpiques, a l’empara de la Llei Orgànica 4/2015 de protecció de la Seguretat Ciutadana. Així mateix, segons ha informat la Policia Local, es va procedir a la detenció d’un jove de nacionalitat espanyola de 23 anys i veí de Begur, per un delicte contra la Salut Pública al posseir 30 pastilles per a la seva presumpta distribució i un embolcall de plàstic amb cocaïna al seu interior. Del total de 19 denúncies per tinença de substàncies estupefaents, 12 van ser per tinença de marihuana, 1 per tinença de MDMA, 3 per tinença de haixix, 1 per tinença d’Speed i marihuana, 1 per tinença de marihuana i haixix i 1 altre per tinença de marihuana i MDMA. No és la primera vegada que la Policia Local de Llagostera actua en aquesta zona. El passat mes de gener també va aixecar dotze actes per tinença de substàncies estupefaents.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.