ELPOLLTV

Dil06052024

Back Estàs aquí:Inici Notices Nova edició de Voluntariat per la llengua a Llagostera
Dimecres, 23 Novembre 2016 16:58

Nova edició de Voluntariat per la llengua a Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(0 Vots)

El programa es posarà en marxa novament a Llagostera ben aviat, però les persones que hi vulguin participar encara són a temps d‘inscriure-s‘hi.

El Voluntariat per la llengua és un programa que facilita que totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i que es volen llançar a parlar-lo el puguin practicar en un context distès i real. El Voluntariat per la llengua pretén facilitar als aprenents un interlocutor, mitjançant una parella lingüística, per poder conversar en català, ajudar-los a superar una possible inseguretat i millorar la seva fluïdesa. El programa d’adreça a

A qui s’adreça?
A les persones majors d’edat que disposin d’una hora a la setmana durant un mínim de 10 setmanes.

Qui pot ser voluntari?
Qualsevol persona que parli habitualment en català i que vulgui trobar-se amb una persona que vulgui millorar la seva llengua oral.

Qui pot ser aprenent?
Qualsevol persona que estigui estudiant català i que vulgui millorar la seva fluïdesa i l’incorpori d’una manera natural a les seves activitats quotidianes o laborals.

Com funciona?
La parella lingüística es troba una hora a la setmana durant 10 setmanes per conversar. Les trobades es poden fer en un bar, centre cívic, local social o tot fent una activitat, com a ara anar a comprar, passejar, etc.

Què cal fer per apuntar-s’hi?
Omplir una fitxa d’inscripció per Internet a: http://www.vxl.cat o presencialment al Servei Comarcal de Català del Gironès (c. Riera de Mus, 1-A de Girona).


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.