ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Detingut quan intentava esbotzar un caixer automàtic amb una escarpra i un martell
Dimecres, 19 abril 2017 12:43

Detingut quan intentava esbotzar un caixer automàtic amb una escarpra i un martell

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(4 Vots)
La Policia Local de Llagostera ha detingut aquesta matinada un home que intentava esbotzar el caixer automàtic d’una entitat bancaria situada al número 9 de la Plaça Catalunya del municipi.

Els fets han tingut lloc quan passaven pocs minuts d’un quart de quatre de la matinada. La Policia Local ha rebut la trucada d’una persona alertant que escoltava cops molt forts provinents de la zona de l’entitat bancària.

Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat una patrulla de la Policia Local que ha trobat in fraganti un home picant amb un martell i una escarpra intentant obrir el caixer automàtic situat a la façana de l’entitat bancària.

Davant dels fets la Policia Local ha procedit a la identificació i detenció de l’autor per un presumpte delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Durant la detenció l’home, de 43 anys, de nacionalitat gambiana i veí de Llagostera, no ha oposat cap mena de resistència. L’home ha estat traslladat a l’Àrea de Custòdia i Detenció de Girona per una dotació dels Mossos d’Esquadra on ha quedat retingut a l’espera de ser posat a disposició judicial.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.