ELPOLLTV

Dij09052024

Back Estàs aquí:Inici Notices En marxa la reforma de 6 carrers de Llagostera
Dimarts, 19 Setembre 2017 11:14

En marxa la reforma de 6 carrers de Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)
L’Ajuntament de Llagostera ha adjudicat les obres de re-urbanització dels carrers Joan Maragall, 11 de setembre, Sant Feliu, Lacustària, Marina, Baixa de la Costa, Les obres, amb un pressupost total de 1.027814,3 €, estan subvencionades en un 75% per la Generalitat de Catalunya mitjançant el Projecte d’Intervenció Integral del Centre Històric de Llagostera (Pla de Barris).

Les obres s’han adjudicat a 3 empreses diferents. Mirfer S.A, s’ocuparà de la reforma dels carrers Joan Margall i 11 de setembre amb un termini d’execució de 5 mesos. Les obres s’han adjudicat per 338.950,68 € i està previst que comencin aquest mateix mes de setembre.

Les obres del carrer Sant Feliu s’han adjudicat a l’empresa Aglomerats Girona per un import de 247.863,62 €, amb un termini d’execució de 5 mesos. Està previst que les obres comencin a principis d’octubre.

Finalment les obres dels carrers Lacustària, marina i Baixada de la Costa aniran a càrrec de l’emrpesa Argon Informtàtica S.A. Els treballs tenen un pressupost de 441.000 € amb un termini d’execució de 7 mesos i està previst que comencin també a principis d’octubre.

Els projectes preveuen la reordenació de la calçada, les voreres i els aparcaments així com la renovació de les xarxes de serveis i la substitució de la totalitat dels paviments.

“Les actuacions representaran una gran millora, ja que es substituiran xarxes de servei obsoletes, i permetran disposar de voreres accessibles d’acord amb la normativa actual”, tal i com ha destacat l’alcalde de Llagostera Fermí Santamaria.

Les obres es portaran a terme de manera simultània per poder complir els terminis establerts pel Pla de Barris.

Aquest dimarts al vespre ha tingut una reunió informativa amb els veïns i comerços del Carrer Sant Feliu, Joan Maragall i 11 de setembre per tal d’explicar els detalls de l’actuació. Està previst que properament es faci reunió amb els veïns dels altres carrers afectats, segons ha explicat l'arquitecte municipal, Carles Soler.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.