ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Moltes gràcies a tothom!
Dimarts, 03 Octubre 2017 20:57

Moltes gràcies a tothom!

Publicat per  Llagostera per la Independència
Valorar aquest article
(5 Vots)
Aquests darrers dies s'han viscut fets històrics al nostre país, sempre hem expressat que aquest procés que vivim és el procés del poble català i no pas de les elits i aquests últims dies s'ha tornat a demostrar. Hem estat bastants anys treballant per un anhel i per fi hem arribat a les portes d'aconseguir-ho, res d’això hagués estat possible sense el suport i la mobilització permanent del poble català. Ens volem centrar però en la gran resposta que ens ha ofert el poble de Llagostera aquestes dues setmanes; hem omplert en dues ocasions el teatre del Casino, la plaça del Castell i aquest cap de setmana hem omplert durant tres dies l'institut, així com l'avinguda del Gironès. Totes aquestes accions les hem dut a terme per demostrar la voluntat de votar i finalment protegir el nostre col·legi electoral d'aquest estat espanyol tan opressor i ho hem aconseguit; hem votat, i a més a més, hem guanyat.

Volem donar les gràcies a molta gent: als polítics llagosterencs per la seva determinació durant aquests anys, als Mossos d'Esquadra per la seva lleialtat al poble català, als responsables del referèndum a Llagostera juntament amb tots el voluntaris per la seva valentia i empenta, als alumnes de l'institut de Llagostera per protegir el col·legi electoral de manera tan pacífica i lúdica com ho han fet (felicitats i gràcies per tot nois, amb vosaltres tenim un futur com a país molt prometedor) i finalment a tots els llagosterencs i llagosterenques que es van mobilitzar i donar suport durant el dia d'ahir; ens vam sentir molt ben protegits i amb molt de suport.

A partir d'ara seguirem les indicacions que ens arribin des de les institucions catalanes, estem segurs que estem a les acaballes del procés d'independència de Catalunya, però en qualsevol cas hem de seguir empenyent fins a aconseguir-ho.

Moltes gràcies a tothom

LLAGOSTERA PER LA INDEPENDÈNCIA

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.