ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices El Banc dels Aliments de Girona busca 4.500 voluntaris per al Gran Recapte de l’1 i 2 de desembre
Dilluns, 06 Novembre 2017 15:08

El Banc dels Aliments de Girona busca 4.500 voluntaris per al Gran Recapte de l’1 i 2 de desembre

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

El Banc dels Aliments de les Comarques de Girona fa un any més una crida per aconseguir al voltant de 4.500 voluntaris per cobrir els prop de 400 punts de recollida de menjar que hi haurà a la demarcació durant el Gran Recapte d’aliments 2017 que se celebrarà els dies 1 i 2 de desembre. Durant aquesta edició, que porta per lema Tones de voluntat, l’objectiu principal és recollir aliments nutritius de llarga durada com llet, oli i conserves de peix i verdura, i també farina i sucre.

Totes aquelles persones que vulguin fer de voluntàries o coordinadores s’han d’inscriure a través del web http://www.bancdelsalimentsgirona.org/, on a través d’un formulari podran triar el punt de recollida i el torn més adient a la disponibilitat de cadascú. També poden escollir si en comptes de fer de voluntari en algun supermercat o botiga prefereixen anar al magatzem del Banc dels Aliments a Girona per ajudar en la classificació del menjar recollit divendres, dissabte o dilluns 4.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.