ELPOLLTV

Diu05052024

Back Estàs aquí:Inici Notices Premiats dos escolars de Llagostera per les seves idees per reutilitzar les aigües residuals
Dilluns, 13 Novembre 2017 19:18

Premiats dos escolars de Llagostera per les seves idees per reutilitzar les aigües residuals

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(3 Vots)
Ivet Bayé Portillo i Nil Mas Labarta, alumnes de l’escola Puig de les Cadiretes de Llagostera, han resultat finalistes del Concurs Digital Infantil que organitza anualment Aqualia amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua. Les seves idees per reutilitzar les aigües residuals els han valgut per ser triades entre els 8.500 alumnes de l’estat espanyol, Portugal, Itàlia i la República Txeca, que han participat en el certamen.

L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria acompanyat del delegat de Girona d’Aqualia, Manel Gómez i de la responsable de servei d'Aqualia a Llagostera, Marta Ferrer, han lliurat una càmera fotogràfica aquàtica a cadascun dels guanyadors.

En aquesta edició, sota el lema “Missió Depuració”, els nens i nenes de 3r i 4rt de Primària podien formar part d'un viatge sideral a través del meravellós món de la depuració i reutilització de l'aigua.

Tal com ha explicat el delegat d’Aqualia, “l'objectiu era aconseguir que els nens poguessin conèixer el recorregut que segueix l'aigua des que és usada en les nostres llars fins que es retorna al medi ambient una vegada depurada i com les aigües residuals es poden reutilitzar per a diversos usos”. Per a això havien de desplegar tota la seva creativitat i crear el seu propi planeta sostenible.

Per la seva banda, l’alcalde ha felicitat als joves guanyadors i ha agraït la implicació d’Aqualia i dels col·legis de Llagostera per fomentar l'ús responsable de l'aigua d'una forma educativa, divertida i creativa.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.