ELPOLLTV

Dis04052024

Back Estàs aquí:Inici Notices L’Ajuntament de Llagostera destina 20.730 euros a beques socials esportives i escolars
Dijous, 04 Gener 2018 10:08

L’Ajuntament de Llagostera destina 20.730 euros a beques socials esportives i escolars

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)

Per sisè any consecutiu, l'Ajuntament de Llagostera, des de l'Àrea de Serveis Socials, ha atorgat diverses beques socials esportives per tal que els fills de les famílies amb dificultats econòmiques puguin participar de les activitats esportives que s'organitzen des dels diversos clubs esportius del municipi.

Enguany, l'Ajuntament ha destinat 10.000 euros per becar un total de 48 nens i nenes que podran practicar futbol, bàsquet, patinatge, taekwondo, motricitat o multiesport.

Els beneficiaris d'aquestes beques són nens i nenes en seguiment des de l'Àrea de Serveis Socials i s'han atorgat segons una valoració econòmica i social de cada una de les famílies. Segons la puntuació, l'ajut concedit varia en funció de seva situació familiar i econòmica, amb ajudes que cobreixen del 33,80 al 100% de les quotes.

Ajudes socials material i sortides escolars

Així mateix, l’Ajuntament de Llagostera ha destinat, un total de 10.730 euros per al curs 2017-2018 en ajudes a 191 nens i nenes dels centres educatius de Llagostera. Els ajuts cobreixen, en funció de la situació familiar, entre un 50 i un 100% les despeses destinades a sortides i material escolar de l’Escola Lacustària, Puig de les Cadiretes i ESO de l’Institut de Llagostera.


 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.