ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Ferradura d'Or per el genet llagosterenc Guillem Ferrer
Dimarts, 29 Gener 2019 07:12

Ferradura d'Or per el genet llagosterenc Guillem Ferrer

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(3 Vots)
El llagosterenc Guillem Ferrer Bellvehí de 16 anys, genet de la disciplina de TREC del Centre Esportiu Cavall de Mar de Llagostera ha aconseguit enguany la Ferradura d'Or com a reconeixement als mèrits esportius aconseguits durant la temporada 2018.

En aquesta edició́ de les Ferradures d'Or , Plata i Bronze que reconeixen els mèrits dels esportistes del mon de la hípica a les comarques de Girona han estat nominats 15 esportistes de diferents disciplines. Una vegada obtinguda la llista de nominats una comissió́ d'experts i professionals de l’hípica composada per els vocals de cada comissió́ de les diferents disciplines d'ACEEGi (Salt d'Obstacles, Doma Clàssica, TREC, Volteig, Paraeqüestre i Enganxe), més un expert de cada disciplina escollit pel vocal estudia els mèrits de cadascun dels nominats. Aquesta comissió́ elabora una classificació́ dels nominats i adjudica una puntuació́ de 70, 60, 50, 40, 30, 20 i 10 als participants en ordre descendent. Durant el sopar de Gala els assistents fan la votació́ de la llista de nominats i el que obté mes vots te 30 punts, els segon 20, el tercer 10 i la resta 5 cadascun.

Amb la suma de les puntuacions de la comissió d'experts i la votació s'obté la classificació dels tres que obtinguin mes punts i que s'emporten les Ferradures d'Or, Plata i Bronze.

La ferradura de d'or aconseguida per Guillem Ferrer ha estat per les classificacions durant el 2018 de Medalla de plata Ct. Catalunya Junior , Medalla de plata Ct. Espanya TREC Junior a Brunete (Madrid), Medalla de plata Ct. Espanya TREC Júnior per Equips a Brunete (Madrid) i participació mundials de trec a Bracciano (Roma, Italia).

ACEEGi és l’associació que aplega els clubs esportius d’equitació de la província de Girona. El lliurament de les ferradures d’or, plata i bronze és el plat fort del sopar de gala que es fa cada any. En la seva votació hi participen professionals, tècnics i els més de 300 genets i afeccionats a l’equitació que assisteixen al sopar. Per això, es pot considerar un dels reconeixements més importants que pot guanyar un esportista gironí del món del cavall.

Aquesta és la cinquena edició que es reparteixen aquestes ferradures i és la tercera ocasió que genets llagosterencs de Cavall de Mar en guanyen una; el 2016 Ricard Grabulosa va guanyar la ferradura de bronze i el 2017 Gemma Miquel va ser guardonada amb la d’or.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.