ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices La CUP Alternativa per Llagostera convoca una assemblea oberta per valorar el nou escenari polític local
Divendres, 31 Maig 2019 10:09

La CUP Alternativa per Llagostera convoca una assemblea oberta per valorar el nou escenari polític local

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(8 Vots)

La Cup Alternativa per Llagostera, ha convocat pel proper dimarts 4 de juny una assemblea oberta per valorar el nou escenari polític municipal fruit de les eleccions municipals del passat 26 de maig. L’Assemblea, oberta a tothom, tindrà lloc a les 20:30 h al local social de la Caixa.

En un comunicat, publicat al web de la nova formació política que encapçala l’activista Enric Ramionet, s’ha fet una crida a la participació de totes aquelles persones que han contribuït a conformar el programa electoral, així com als 796 votants i a tots aquells que consideren positiva la irrupció de la CUP Alternativa per Llagostera amb 3 regidors a la política municipal llagosterenca.

Participants a la conversa

Carrega comentaris anteriors
  • Convidat (????)

    Permalink

    Que n'és se senzill, Fabra i Pep, criticar des del sofà amb arguments sense cap fonament. I si ho proveu, d'anar a l'assemblea i participar de la decisió? Llavors podreu si se us ha escoltat o no. I em temo que, malgrat la vostra fam de merder, us trobareu amb un espai nítidament democràtic. Us hi animo!

    PD: Resulta curiós que el Fabra d'aquí no conegui el gènere no marcat, molt més utilitzat en els sectors nord-orientals de la CUP que a la zona de Barcelona, on acostumen a deseoblar-lo.

  • Convidat (No cola)

    Permalink

    Això de les aseembles de la CUP ja ho varem veure quan parlaven de la presidencia de la Generalitat, quan varen empatar en una trobada de mil persones.
    Si es fes una segona volta, ja veuríem qui guanyaria.
    En Navarro va impedir el front d’esquerres per interès personal i ara ja actua com alcalde i repartint regidories. I sense que hi hagi hagut cap assemblea de la CUP.
    De debò us penseu que això no està decidit de fa temps?

  • Convidat (passava per aquí)

    Permalink

    Senyores i senyors, de vegades va bé obrir finestres i aixecar el cul de la poltrona. No obstant, imagino que el nou consistori que hi haurà dirigit pel "xèrif" no canviarà massa res, sinó al contrari. Atès algun comentari que vaig escoltar el dia de les eleccions per ell mateix. Vaig sentir vergonya aliena...
    En fi. Ja veurem on ens porta el nou horitzó...

  • Convidat (Caterina)

    Permalink

    La meva opció seria JUNTS PER LLAGOSTERA + CUP. Batlle: Pilar Aliu.

  • Convidat (Carles)

    Permalink

    Al final, tot plegat em sona a “postigueig” de temps antics, amb eslògans com “iniciativa” o “estem preparats” o “som la millor solució”, etc. etc.
    També, trobo curiós que algunes veus que han encapçalat llistes (ara que s'han jubilat de les seves tasques quotidianes) s’hagin volgut emmerdar amb política, legítimament.
    El què ens queda per veure! Temps al temps.

  • Convidat (Votant)

    Permalink

    I en Ramionet? Crec que seria molt millor alcalde que en Navarro

  • Convidat (Salvador)

    Permalink

    Espero que en Ramionet amb Cia, no li posin fàcil a en Navarro.

  • Convidat (Pep)

    En resposta a: Convidat (Salvador) Permalink

    No crec que l’Enric vulgui ser alcalde. Ja li va be que ho sigui en Navarro i ell filosofant sobre els temes que li interessen, la resta li fa molta mandra. Si hagués pensat que això aniria així, no l’hauria votat, i no soc l’unic que es troba així.

  • Convidat (veïna)

    Permalink

    En Navarro és aquell de les escombraries, o un parent?

  • Convidat (emprenyat)

    Permalink

    En Navarro i en Parron ja s'estan repartint les regidories. Amb l'excusa de que en Navarro està jubilat, posaran dedicació a algun regidor que vol viure de la política i a en Ramionet lluny del dia a dia. Només estan esperant que la CUP vesteixi la decisió amb una assemblea preparada adecuadament.
    ERC ja tenia l'alcaldia assegurada per la CUP d'abans de les eleccions. Es tractava de recollir vots per dues bandes, negant que en Navarro fos el seu candidat i aprofitant el perfil d'en Ramionet. Ara faran el paripé amb les assemblees, deixar que passi la festa major amb en Navarro fent d'alcalde in pectore i un parell de dies abans del ple d'elecció de l'alcalde, diran que la decisió lògica és que es faci un govern d'esquerres.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.