ELPOLLTV

Div05062020

Back Estàs aquí:Inici Notices Comunicat d'acord de govern entre ERC i CUP - Alternativa per Llagostera
Dilluns, 10 Juny 2019 18:29

Comunicat d'acord de govern entre ERC i CUP - Alternativa per Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(28 Vots)

La secció local d’ERC i la confluència municipalista CUP-ALTERNATIVA per Llagostera han arribat a un acord de Govern a Llagostera per al proper mandat 2019-2023 a partir dels següents principis:
1. Els resultats de les passades eleccions municipals expressen la voluntat de la ciutadania de capgirar l’àmplia majoria que en els tres darrers mandats ha governat Llagostera i anuncien la possibilitat de conformar un govern plural i d’esquerres, amb voluntat de ruptura amb el règim del 1978 i per la construcció de la República Catalana.
2. Aquesta nova etapa política a Llagostera es basarà en una acció de govern fonamentada en la proximitat, l’accessibilitat, la transparència, la participació i el diàleg obert, constructiu i respectuós amb la resta de formacions polítiques.
3. L’acord de govern es basa en les àmplies coincidències dels programes municipals de les dues formacions signants i en les complicitats trenades a partir dels consensos a l’entorn de les prioritats i mesures polítiques que cal impulsar durant el mandat.
5. L’acord de govern es fonamenta en el compromís i lleialtat amb un projecte comú per a Llagostera, però també en la pluralitat i en la preservació dels espais polítics de cada formació.
6. L’acord contempla el compromís d’una acció de govern que quedarà definida en un programa de govern acordat entre totes dues formacions a l’inici del mandat 2019-2023 i previ a l’aprovació del cartipàs municipal.
Aquest acord de govern suposa investir Antoni Navarro Robledo com a Alcalde de Llagostera per al mandat 2019-2023 i un repartiment equilibrat de les responsabilitats de govern entre ERC i CUP-ALL que es materialitzaran en el cartipàs municipal de què es donarà compte en el primer ple municipal del nou mandat. Igualment, ambdues formacions polítiques redactaran un pla de govern conjunt per als propers 4 anys.
Finalment, es crearà una comissió de seguiment paritària que vetlli pel bon funcionament dels acords signats.


Participants a la conversa

 • Convidat (Carles)

  Permalink

  Aquests de la CUP han caigut en la trampa d'ERC. Habemus Navarruuuu aixemplant bases:(

 • Convidat (Maika)

  Permalink

  Quina bona noticia!!! Desbancar a Junts per Cat ha sigut la millor decisió presa, finalment tindrem un alcalde a l' alçada després de tants dies de neguit!!

 • Convidat (Indiu)

  En resposta a: Convidat (Maika) Permalink

  Un alcalde o un shèrif? No trigarem pas massa a descobrir-ho. Si l'alçada es mesura amb l'autoritarisme, tenim un alcalde molt alt.

 • Convidat (Opinant)

  Permalink

  Crec sincerament que la Aliu no ha creat un equip de govern suficientment preparat i convincent per guanyar les eleccions, i això li ha passat factura . Amb aquests regidors triats a dit sense preparació ni imatge adecuada, una mala gestió del programa electoral , i la imatge que ha donat la Aliu seguint a en Santamaria per tot arreu els últims mesos passant sense pena ni glòria, ha sigut el que ha tombat a JuntsxCat

 • Convidat (Joan Planas)

  Permalink

  Opino que és un canvi de futur necessari; desconèc el proper Alcalde Sr.Navarro, pèró cònec i admiro a l'Enric, el meu gestor d'Assegurançes, és personal caval, vàlida i de pensament de costant premonició; concret i concís; per tant, anem de ben segur cap a un camí de futur millor; Podem acceptar que tot s'ha fet bé; peró sabem que tot és millorable; en els propers 8 anys la gent que ens estimem LLagostera observarem el cambi, i l'aplaudirem, reconeixerem que ens aviem queda't frenats en qüestions Socials, o no?. Auguro, sento venir un futur molt bo pel meu Poble. Gràcies al que surten i Benvinguts als nous! Joan Planas (LLagostera 1949)

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.

FACEBOOK