ELPOLLTV

Dim23042024

Back Estàs aquí:Inici Notices El republicà Toni Navarro nou alcalde de Llagostera
Dissabte, 15 Juny 2019 14:28

El republicà Toni Navarro nou alcalde de Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(12 Vots)
El republicà Toni Navarro nou alcalde de Llagostera Toni Navarro i Fermí Santamaria al finalitzar el Ple
Toni Navarro és el nou alcalde de Llagostera. Amb 7 vots, els d’ERC i la CUP- Alternativa per Llagostera, Navarro ha promès el càrrec aquest dissabte davant d’una Sala de Plens, plena de gom a gom. En el seu discurs d’investidura Navarro ha fet emocionar al fins ara alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, amb unes paraules d’agraïment. Tots els regidors, menys Àlex Maqueda del PSC, han promès el càrrec amb lleialtat al Rei i a la Constitució Espanyola per imperatiu legal.

En el seu discurs d’investidura, Toni Navarro ha manifestat que “som un govern de canvi en el lideratge, però de canvi tranquil, no de trencament. Per això continuarem molts dels projectes iniciats per l’equip sortint, i volem aprofitar totes les potencialitats dels grups que hi ha representats a l’ajuntament. Hi haurà ocasió de dialogar en aquest sentit”. Així mateix Navarro, ha explicat que “som un govern de consens, que suma dos grups polítics amb una sola obsessió comuna: la voluntat de servei a Llagostera”, i que de “de la mateixa manera que convidem els grups de l’oposició a ser partícips de la nova etapa, exercint el paper de control i col·laboració que els correspon, demanem també a les entitats, i a la ciutadania en general que ens ajudin a fer el camí junts”.

La composició del nou ajuntament de Llagostera està format per Junts per Llagostera, amb 5 regidors, ERC amb 4 regidors, CUP-Alternativa per Llagostera amb 3 i el PSC amb 1 regidor. L’equip de govern estarà format pels regidors d’ERC i els de la CUP-Alternativa per Llagostera, deixant així a l’oposició el grup de Junts per Llagostera i el PSC. Els 13 càrrecs electes són Pilar Aliu, Robert Montiel, Marc Peyrecave, Veronica Sancho i Irene Miquel de Junts per Llagostera, Toni Navarro, Sílvia Fa, Eduard Díaz i Glòria Malagon d’ERC, Enric Ramionet, David Parron i Anna Viñas de la CUP –Alternativa per Llagostera, i Àlex Maqueda del PSC.

El ple ha finalitzat amb el Cant de Els Segadors.


Participants a la conversa

  • Convidat (enganyat)

    Permalink

    Després de negar durant tota la campanya que tenien un pacte per fer Navarro alcalde, la CUP ha acabat pagant el seu deute. Veurem a canvi de què. No deixa de ser curiós que hagin renunciat a l'alcaldia quan han tingut ocasió de demanar-la, tant a ERC com a Junts per Llagostera. Tins la sensació que han enredat a tots els que ens varem creure que "Ramionet Alcalde" era una proposta honesta i seriosa.
    Que l'engany a la gent els persegueixi durant aquest quatre anys. Qui us ha vist i qui us veu!!

  • Convidat (passava per aqui)

    En resposta a: Convidat (enganyat) Permalink

    Era el pacte lògic amb els programes a la ma em sembla a mi... hi ha més coincidència.

  • Convidat (Enric Ramionet)

    Permalink

    Ens vam presentar i ens presentarem en el futur amb un programa propi que tothom pot consultar. El nostre, no ens cansarem de dir-ho, és un projecte col.lectiu que transcendeix persones i candidatures. Entre tots hem entès que el que s'esperava de nosaltres era un acord amb ERC.
    Cap votant, ni simpatitzant, va defensar a l'assemblea, que acceptessim la proposta de Junts per ll.
    La vam agrair però vam entendre que no era el que ens tocava fer i així els ho vam comentar.
    Per altra banda, i això ja és una apreciació personal, penso que si la gent hagués volgut que jo fos alcalde, haguéssim tingut 300 vots més. Arribar a l'alcaldia per negociació de despatx no m'acaba de semblar legítim. Nosaltres, com deia l'Allende, no volem fer-nos amb el poder a quasevol preu. Abans de vèncer, hem de convèncer.

  • Convidat (veïna)

    Permalink

    Doncs mireu, a mi en Navarro no em dóna cap credibilitat ni confiança. El veig com un "duro sevillano".

  • Convidat (far west)

    Permalink

    Ja tenim el shèrif d'alcalde i els de la CUP fent l'indiu.
    La credibilitat i les polítiques d'esquerres tornen a l'ajuntament, ara sí que anirem bé.

  • Convidat (Bravo)

    Permalink

    El millor alcalde possible. Felicitats!

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.