ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Jesús Llorente guanya el segon premi del Balcó de les Arts
Dimarts, 02 Juliol 2019 11:15

Jesús Llorente guanya el segon premi del Balcó de les Arts

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
Jesús Llorente usuari de la Fundació Ramon Noguera i de l’Escola d’Art Pere Mayol de Llagostera ha guanyat el segon premi del Balcó de les Arts, el certamen de pintura organitzat per la Fundació Setba destinat a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.

El premi consisteix en un “workshop” a l’estudi de disseny La Casa de Carlota, material de Belles Arts gentilesa d’ART MIR per a l’artista, dues entrades al Museu del Fútbol Club Barcelona i 1800€ donats per la Fundació Setba a la Fundació Ramon Noguera a què pertany l’artista.

Entre els participants seleccionats com a finalistes hi ha Victòria Hidalgo, Isabel Morales i Juan Carlos Beamonte, tots ells usuaris també de la Fundació Ramon Noguera i del curs específic de l’Escola d’Art Pere Mayol de Llagostera.

El Balcó de les Arts és un projecte que vol potenciar les dots artístiques de persones amb discapacitat intel·lectual i incentivar aquest col·lectiu per treballar en el terreny de les arts plàstiques. Amb aquesta iniciativa la Fundació Setba vol dignificar la feina i el talent d’aquestes persones, donant-los un tracte igualitari, deixant de banda els prejudicis i promovent la integració i la solidaritat.

Enguany s’han rebut 780 obres de part de 55 entitats diferents per a les dues categories.

Les obres guanyadores i dels finalistes van quedar exposades i a la venda al Reial Cercle Artístic de Barcelona.

L’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro i el regidor de Cultura i Comunicació Enric Ramionet, han visitat aquest matí el centre de la Fundació Ramon Noguera on han felicitat a tots els artistes.

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.