ELPOLLTV

Dij18042024

Back Estàs aquí:Inici Notices El Consorci les Gavarres convoca els premis Les Gavarres 2019
Dijous, 05 Setembre 2019 07:27

El Consorci les Gavarres convoca els premis Les Gavarres 2019

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

El Consorci de les Gavarres ha convocat una nova edició dels Premis Les Gavarres.

Amb aquests premis el Consorci de les Gavarres pretén donar suport a la investigació́ i la recerca a les Gavarres i dinamitzar la participació́ activa de la ciutadania en la conservació i difusió dels valors del massís.

Els Premis Les Gavarres consten de dos guardons: el Joan Xirgo i el guardó Cirera d’Arboç que enguany arriben a la vint-i-novena i vint-i-tresena edició respectivament.

El premi Joan Xirgo, amb una dotació de 5.000 euros, té com a objectiu becar la millor proposta de projecte inèdit sobre qualsevol temàtica que contribueixi al coneixement, estudi i desenvolupament dels valors del massís de les Gavarres.

El projecte s’haurà de desenvolupar en el termini d’un any a partir de la concessió del premi. Si bé es podran sol·licitar dues pròrrogues de mig any cadascuna.

El premi Cirera d’Arboç té com a objectiu valorar una trajectòria vital d‘accions directes i palpables, dutes a terme en l’àmbit de les Gavarres. Reconeixent així les contribucions a la conservació, la millora o la descoberta dels valors del massís.

El termini de presentació de treballs i candidatures finalitzarà l’1 d’octubre. Podeu consultar les bases de www.gavarres.cat

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.