ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices L'Ajuntament inicia el procés de recollida de propostes ciutadanes per incloure al pressupost municipal
Dimarts, 18 Febrer 2020 11:06

L'Ajuntament inicia el procés de recollida de propostes ciutadanes per incloure al pressupost municipal

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
La incorporació d’un perfil tècnic en participació ciutadana permetrà fer un procés més ambiciós i participatiu de cares al 2021

L’Ajuntament de Llagostera ha iniciat aquest dilluns un procés de recollida de propostes ciutadanes per incloure al pressupost municipal del 2020, on els veïns decidiran el destí de 40.000 euros.

El regidor de Participació Ciutadana , Eduard Diaz ha explicat que a l’espera de formalitzar la contractació d’un perfil tècnic en participació ciutadana, s’ha cregut convenient seguir, per darrer any, la mateixa dinàmica dels anys anteriors, per poder complir terminis i ajustar-se a la subvenció concedida per la Diputació de Girona.

Diaz ha explicat que en aquests moments hi ha en marxa un procés de selecció de personal amb la voluntat de donar un impuls a les polítiques participatives promogudes des de l’Ajuntament on es preveu, entre d’altres, la convocatòria de diferents consells sectorials per poder fer del pressupost del 2021 “el més ambiciós a nivell participatiu fet fins ara a Llagostera”.

Enguany, com a novetat, i d’acord amb les direccions dels centres educatius de primària, el procés participatiu tindrà en compte les propostes que sorgeixin de la celebració del ple infantil, previst pel proper 25 de març.

Així mateix el procés manté la participació dels joves que actualment estan estudiant l’ESO a l’Institut de Llagostera.

La proposta més votada per aquests joves i infants, serà incorporada a la resta de propostes que se sotmetran a la votació final.

Podeu consultar

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.