ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Els makers i voluntaris creen viseres facials per a la població de risc
Dilluns, 30 Març 2020 16:29

Els makers i voluntaris creen viseres facials per a la població de risc

Publicat per 
Valorar aquest article
(6 Vots)

El moviment maker de Llagostera i diversos voluntaris que s’hi ha afegit estan creant, mitjançant l’ús d’impressores 3D, material mèdic de protecció, com ara tiradors de porta i viseres facials. No obstant això, les impressores 3D que utilitzen són d’una mida massa petita i el material creat no pot ser homologat pel Servei Català de la Salut, impedint que es pugui enviar als centres hospitalaris. Malgrat això, sí que ho poden fer servir altres sectors i col·lectius com el personal de la Residència Josep Baulida, la Policia Local o la Brigada Municipal, que ja l’estan utilitzant.

Ara, els creadors de les pantalles protectores disposen d’unitats que es poden destinar a la població de risc, com ara persones vulnerables o treballadors com caixers de supermercats o dependents de botigues. Per aquelles persones que en necessitin, es poden posar en contacte amb la Policia Local trucant al 972 80 55 80 o bé al Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Llagostera al 972 83 03 75. A més, es fa una crida a la població per si algun veí disposa d’una impressora 3D o materials es pot afegir al grup i crear més material mèdic de protecció posant-se en contacte amb en Marc Bayé al 649 74 94 49.

Fa uns dies a El Poll ja vam informar sobre tot el que engloba el moviment maker i com des que es va proclamar l’Estat d’alarma s’han convertit en una peça clau a la nostra societat.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.