ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices «De l’arbre al tap, del tap a taula»
Dijous, 25 Juny 2020 09:22

«De l’arbre al tap, del tap a taula»

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)

Després de la bona acollida de l’any passat, el Consorci de les Gavarres i el Museu del Suro de Palafrugell ofereixen la segona edició de l’experiència «De l’arbre al tap, del tap a taula». Es tracta d’una activitat matinal que es durà a terme els caps de setmana del 4 de juliol al 2 d’agost als municipis de Cassà de la Selva i Palafrugell.

«De l’arbre al tap, del tap a taula» coincideix amb la temporada de la pela del suro, amb la voluntat de descobrir als visitants aquest primer pas del procés de transformació d’aquest material.

Per fer-ho s’han organitzat, pels caps de setmana de juliol i el primer cap de setmana d’agost, unes demostracions de pela que inclouen un esmorzar, una visita cultural i una degustació de vins de la DO Empordà a Cassà de la Selva i Palafrugell, els dos pobles surers per excel·lència del nostre territori.

La voluntat de la proposta és fer viure als participants una experiència única compartint la saviesa i l’experiència dels professionals del món forestal, que són part important del nostre patrimoni cultural.

Annabel Marin, coordinadora de l’activitat, ha explicat que l’experiència s’ha adaptat a la situació actual en el marc de la crisi de la COVID-19 prenent totes les mesures de seguretat.

L’activitat té un preu de 15 € per als adults i de 8 € per als joves de 7 a 16 anys i és gratuïta per a infants fins als 6 anys.

Per participar-hi cal fer la corresponent reserva a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o als telèfons 638 557 836 i 972 643 695 en el cas de Cassà de la Selva, i a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o al telèfon 972 30 78 25 per a Palafrugell.

«De l’arbre al tap, del tap a taula» compta amb la col·laboració de la DO Empordà, els ajuntaments de Cassà de la Selva i Palafrugell i l’Institut Català del Suro.

Per a més informació podeu consultar el programa a www.gavarres.cat

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.