ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Notices L'Ajuntament inicia un procés de participació ciutadana per decidir la ubicació del mercat setmanal
Dijous, 09 Juliol 2020 13:15

L'Ajuntament inicia un procés de participació ciutadana per decidir la ubicació del mercat setmanal

Publicat per 
Valorar aquest article
(5 Vots)
L'Ajuntament de Llagostera ha iniciat un procés de participació ciutadana per decidir la ubicació del mercat setmanal.

Pel dia 22 de juliol s'ha convocat una sessió participativa amb els paradistes i pel dia 24 de juliol una segona trobada, oberta a la ciutadania, que tindrà lloc al Teatre Casino Llagosterenc a les 20 h.

Segons ha informat l'Ajuntament. l'objectiu d'aquestes sessions és exposar i intercanviar els diferents punts de vista sobre un emplaçament i altre del mercat setmanal, per poder comparar totes dues opcions i valorar quina és la més convenient.

El procés de participació ciutadana culminarà amb una votació popular vinculant on podran els paradistes i totes les persones empadronades al municipi. Les votacions es podran fer en línia i físicament a les urnes que s'habilitaran en el mercat i a diversos punts del poble.

Per fer el seguiment del procés s'ha creat una comissió formada per un representant de cada grup municipal, un representant dels paradistes i un veí.

Paral·lelament es duran a terme un seguit d'enquestes a peu de carrer en el mateix mercat per conèixer l'opinió dels usuaris.

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.