ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Maria del Mar Bonet i Borja Penalba obren el Festival Espurnes
Diumenge, 23 Agost 2020 10:10

Maria del Mar Bonet i Borja Penalba obren el Festival Espurnes

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
Maria del Mar Bonet i Borja Penalba obren el Festival Espurnes Marc Sureda

Maria del Mar Bonet i Borja Penalba van brillar ahir durant l’estrena de la tercera edició del Festival Espurnes. Prop de dues hores de concert, a la Plaça del Castell de Llagostera, van enlluernar als espectadors, ordenadament asseguts i distanciats per les mesures de seguretat contra la COVID-19. Cançons del seu extens repertori, amb dedicatòries a Lluís Llach, assegut entre el públic, i records als presos polítics, van fer emocionar i despertar aplaudiments entre els assistents.

Ha estat un concert diferent, íntim amb un aforament limitat a 250 persones, amb una sonoritat espectacular que ha permès gaudir de les virtuoses veus i les guitarres a la falda de la torre de la presó, acuradament il·luminada amb efectes de màpping.

La cantant, pianista i compositora, Carolina Alabau, va actuar com a telonera, fent duet amb Luis Robisco.

Entre el públic, llagosterencs i molts foresters que no s’han volgut perdre el primer dels tres dies de concerts que configuraran el Festival Espurnes d’enguany, organitzat per La Tornada i Sotrac, amb el suport de l’Ajuntament de Llagostera i la Diputació de Girona. Els propers concerts aniran a càrrec d’Obeses i Sotrac, el 26 de setembre a les 21h, i de Cesk Freixas, Pau Alabajos, Mireia Vives i Borja Penalba que retran homenatge a la figura d’Ovidi Montllor, coincidint amb el 25è aniversari de la seva mort. Serà el 18 d’octubre a les 12 del migdia, també a la Plaça del Castell.

Les entrades són limitades. Les podeu adquirir a www.festivalespurnes.cat.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.