ELPOLLTV

Dim20102020

Back Estàs aquí:Inici Notices Suspesa la Festa Major 2020
Divendres, 18 Setembre 2020 13:49

Suspesa la Festa Major 2020

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)
Es manté el dia 13 d’octubre com a dia festiu local

L'Ajuntament de Llagostera ha anunciat que suspèn definitivament la Festa Major del 2020, "davant dels moments d’incertesa que estem vivint i tenint en compte les recomanacions de les autoritats sanitàries. Tot i així, es mantindran algunes activitats de petit format que es poden programar amb garanties i seguretat, tal i com s’ha fet durant l’estiu. La Festa Major, s'havia de celebrar el proper mes d'octubre, juntament amb la Fira del Bolet, que també s'ha suspès.

Les persones que van adquirir entrades de l’espectacle Bona Gent de Quim Masferrer al punt de venda local, podran recuperar l’import portant l’entrada a Llibreria Sureda.

Pel que fa a la Fira del Bolet, i seguint el mateix criteri, únicament es mantindrà l’acte de lliurament de premis (Ou de reig i Cistell de plata de la Unió de Botiguers), i el Showcooking, que servirà de tret de sortida a la campanya gastronòmica de la Cuina del Bolet. L’Associació de Restaurants ha decidit no atorgar la Forquilla de Plata enguany.

Amb motiu de l’estat d’alarma un dels dies de festa local es va modificar en la sessió del Ple del passat mes d’abril: el dia 2 de juny es va traslladar al dimarts 13 d’octubre. Malgrat la suspensió de la Festa Major aquest festiu es mantindrà.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.

FACEBOOK