ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Augment dels casos de COVID-19 a Llagostera i crida a extremar les precaucions
Dijous, 22 Octubre 2020 09:01

Augment dels casos de COVID-19 a Llagostera i crida a extremar les precaucions

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha llançat una crida a la població d’extremar les precaucions en els pròxims dies davant el preocupant increment de casos de COVID-19 a Catalunya. Llagostera n’és un bon exemple. En els últims set dies, s’han detectat 19 casos positius de COVID-19 diagnosticats amb prova PCR -36 en els últims 14 dies- i l’índex de risc se situa, a dijous 22 d’octubre, a 571 punts. Un rellevant nombre de casos positius provenen de la població adolescent i jove i són causats pel no compliment de les trobades socials de màxim 6 persones o de l'aïllament preventiu.

Per mirar d’aturar la segona onada de COVID-19, el Govern va aprovar la setmana passada diverses restriccions, com ara el tancament de bars, restaurants i centres d’estètica, així com l’aturada de les competicions esportives amateur i de base. Aquesta setmana, però, des del Departament de Salut s’ha fet un crida a la població a extremar les precaucions en els pròxims dies, claus per frenar l’expansió del coronavirus. Així, es demana reduir la interacció social i la mobilitat el màxim possible, així com seguir estrictament amb la fórmula Distància+Mans+Mascareta i protegir les persones de risc.

Des de l’Ajuntament de Llagostera també s’ha recalcat seguir amb les mesures de prevenció i protecció vigents. Per aquest motiu, el passat divendres, l’alcalde es va dirigir a la població per demanar responsabilitat i seguir totes les restriccions aprovades per la Generalitat i les corporacions sanitàries.

Des de l’inici de la pandèmia, i segons dades oficials de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a Llagostera s’han registrat un total de 140 casos positius i 1.133 casos sospitosos.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.