ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Notices En marxa l’Àrea de Trial de Llagostera
Dimecres, 12 Maig 2021 12:17

En marxa l’Àrea de Trial de Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(8 Vots)

L’Àrea de Trial de Llagostera ja està en marxa. I amb aquesta nova zona ha nascut, també, A Roda Club Esportiu, un nou club de ciclisme i motociclisme especialitzats en el Trial. Els seus objectius són dinamitzar i donar a conèixer l'Àrea de trial al poble i fer-hi cursos i competicions. Per ara, la intenció és fer un curs de prova al juny i veure quina acceptació té, així de cara a setembre poder ampliar-ho a una possible activitat extraescolar. Així mateix, en contacte amb la Federació Catalana de Ciclisme i altres pobles amb àrea de trial volen impulsar una Copa Gironina prevista pels mesos de setembre, octubre o novembre, la qual tindria una prova a Llagostera.

Actualment, les instal·lacions de l’Àrea de Trial estan en fase de construcció amb un cartell normatiu provisional. L'Ajuntament de Llagostera treballa en un cartell gran i definitiu.

Des d’A Roda Club Esportiu asseguren estar molt motivats per tirar endavant moltes propostes lúdiques i esportives a l’Àrea de Trial. Per ara, han fet roba "casual" (samarretes i dessuadores) i adhesius amb la imatge del club. També estan treballant en la nova web i en la captació de nous socis, que té un cost de 10 € anuals.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.