ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Notices S’inicien les obres de construcció de 16 habitatges de protecció oficial a Llagostera
Divendres, 04 Juny 2021 10:59

S’inicien les obres de construcció de 16 habitatges de protecció oficial a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)

La Fundació Privada Patronat de la Santa Creu de la Selva de Girona ha iniciat les obres de construcció d’un edifici de protecció oficial a Llagostera, ubicat al carrer Roser. La nova construcció constarà de 16 habitatges destinats només a persones de més de 60 anys, plenament autònomes. Cada un d’ells tindrà entre una i dues habitacions i es disposarà, també, de dues sales, 20 aparcaments subterranis, i 18 trasters.

Es tracta d'una proposta de cohabitatge sènior que vol fomentar la convivència entre els llogaters majors de 60 anys i que siguin plenament autònoms, amb la voluntat de reunir persones amb perfils i interessos compartits per poder fer vida en comunitat. Cada família disposa del seu habitatge d'ús privat, però, alhora, compta amb zones comunes on els veïns poden desenvolupar activitats conjuntes.

L'edifici tindrà dues sales comunes de 100 metres quadrats, equipades amb cuina, menjador, sala d'estar, entre d'altres, a més d'àmplies terrasses exteriors i jardí comunitari.

Segons Enric Ramionet, regidor d’Habitatge de l’Ajuntament de Llagostera, “els destinataris d'aquest projecte hauran de ser persones predisposades a la participació. Es pretén un equilibri entre la vida privada de cadascú i la convivència activa del col·lectiu”.

Es preveu que la nova promoció d'habitatges estigui finalitzada a finals de l’any vinent i seran gestionats directament per la fundació en règim de lloguer assequible.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.