ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Ajornat el concert de Mishima i Donallop al Festival Espunes
Divendres, 04 Juny 2021 15:32

Ajornat el concert de Mishima i Donallop al Festival Espunes

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)

El concert inaugural del festival Espurnes, que havia de tenir lloc aquest vespre a Llagostera, ha quedat suspès a causa d’un procés víric que ha afectat a un dels membres de Mishima, segons han informat els organitzadors del festival en un comunicat.

L’actuació passarà al divendres 25 de juny, també a la plaça del Castell de Llagostera, i amb les mateixes dues bandes que havien d’actuar aquesta nit.

Malgrat aquest contratemps inesperat, el festival segueix endavant amb l’activitat prevista per demà i diumenge. Durant tota la jornada de dissabte el públic podrà gaudir de les actuacions gratuïtes de Tona Gafarot, Gessamí Boada, Luw i Jordi Serradell en diverses ubicacions del centre de Llagostera i, a la nit, Roba Estesa culminaran l’activitat amb un concert a la Plaça del Castell. Aquesta actuació, a més, serà l’estrena de la nova gira acústica que la banda ha preparat per aquest segon estiu de pandèmia. Diumenge, per la seva banda, serà el torn de l’espectacle inèdit Cançons de Llibertat, que unirà una dotzena d’artistes sobre l’escenari. Ebri Knight, Germà Negre, Roba Estesa, Brams, Mabel Flores, Montse Castellà, Sicus Carbonell (Sabor de Gràcia), Josep Tero, Sotrac, Joan Vilamala (Esquirols), Àlex Vendrell (Inadaptats) i Joina seran els protagonistes d’un concert únic i irrepetible. A més, aquesta setmana també s’ha fet pública la participació telemàtica de personalitats com el president d’Òmnium Jordi Cuixart, la jugadora de l’Uni Girona Laia Palau o l’exconsellera de cultura Mariàngela Vilallonga.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.