ELPOLLTV

Dim23042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera celebra la Mobile Week Catalunya
Diumenge, 11 Juliol 2021 11:42

Llagostera celebra la Mobile Week Catalunya

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

Llagostera ha celebrat aquest cap de setmana la Mobile Week, que va iniciar-se dijous amb una marató de l’idCAT mòbil al mercat setmanal i ha finalitzat amb un cicle de conferències a càrrec de Bruno Pèrez, Pep Sánchez, Josep Matas i Josep Maria Ganyet.

La primera de les xerrades va anar a càrrec del pèrit judicial informàtic forense i col·laborador de diversos mitjans de comunicació, Bruno Pèrez, que va tractar de sobre ciberseguretat i hackers. Seguidament el llagosterenc i fundador de Meristation, Pep Sánchez, va oferir la xerrada “Jugant a construir el teu futur”. Dissabte va seguir la programació amb una jornada de portes obertes al Centre de Recursos Tecnològics de Llagostera, i la conferència “Vida digital i drets digitals a càrrec de l’especialista en protecció de dades Josep Matas. El cicle va finalitzar amb l’enginyer informàtic especialitzat en Imatge Digital i Intel·ligència Artificial, Josep Maria Ganyet, amb la xerrada “Astronautes a la Terra” dedicada a com els impactes de la 4a revolució industrial i la pandèmia han canviat el futur.

Llagostera ha estat un dels divuit municipis que enguany han acollit la Mobile Week Catalunya. A més del municipi del Gironès, les altres seus de la demarcació han estat Riudellots de la Selva, Figueres i Girona.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.