ELPOLLTV

Diu04122022

Back Estàs aquí:Inici Notices Instal·lació de panells informatius a la riera de Sant Baldiri
Dimecres, 14 Juliol 2021 16:12

Instal·lació de panells informatius a la riera de Sant Baldiri

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(3 Vots)

Davant de l’increment d’activitats amb vehicles motoritzats que circulen per la llera del Ridaura, l’Ajuntament de Llagostera, amb col·laboració amb el Grup de Natura Sterna, ha col·locat uns panells informatius a la llera de la riera de Sant Baldiri per a la regulació de l’accés rodat advertint de la seva prohibició.

La voluntat és mitigar els efectes perjudicials del trànsit rodat per a la flora i la fauna de l’Espai d’Interès Natural del Massís Cadiretes-L’Ardenya. D’aquesta manera, es pretén dissuadir les pràctiques de trial, enduro i motocròs forapistes, així com també de bicicletes tot terreny, per la llera de la riera, ja que aquestes amenacen la pervivència d’espècies de flora protegides, tal i com ha explicat el regior de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llagostera, David Parron. A més, el cos d'agents rurals porta a terme actuacions a la zona per controlar la circulació de vehicles motoritzats.

Des de l’Ajuntament de Llagostera es demana la col·laboració ciutadana per conservar el l'alt valor ecològic, geològic, botànic i paisatgístic d'aquest espai natural protegit.

L’actuació ha tingut un cost total de 845 €, segons ha informat l'ajuntament.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.