ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Suspesa la 36ena edició de la Festa de Sant Antoni Abat
Dimarts, 11 Gener 2022 07:26

Suspesa la 36ena edició de la Festa de Sant Antoni Abat

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(4 Vots)

Per segon any consecutiu la situació epidemiològica de la Covid-19, impedeix la celebració de la 36ena edició de la Festa de Sant Antoni Abat a Llagostera. Els membres de la Comissió organitzativa en tenien moltes ganes, però en una trobada celebrada a finals d’any s’ha decidit aplaçar-la fins que les condicions millorin i, evitar així, els riscos i els possibles contagis que es podrien derivar d’una festa tan esperada i multitudinària.

Des de la Comissió de la Festa de Sant Abat s’ha fet arribar un comunicat a tots els col·laboradors prometent tornar quan les condicions siguin més favorables i desitjant un 2022 “on quedin enrere tots els entrebancs que la pandèmia ens provoca i que la de 2023 sigui una Festa que per desitjada i celebrada quedi en el record col·lectiu del poble per molts anys”. Podeu llegir el comunicat de la Comissió de Sant Antoni des d'aquest enllaç.

Participants a la conversa

  • Convidat (Entrecot)

    Permalink

    Quins criteris d'evacuació de risc fa servir el nostre ajuntament, per cancelar un acte a l'aire lliure com la Festa de St Antoni Abat, però en canvi permetre una sessió de cinema infantil, al Casino celebrada aquest mateix diumenge dia 9?

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.