ELPOLLTV

Dij18042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Detingut un home per entrar a robar en dos establiments de Llagostera i Sant Feliu de Guíxols
Dimecres, 26 Gener 2022 17:21

Detingut un home per entrar a robar en dos establiments de Llagostera i Sant Feliu de Guíxols

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(4 Vots)
Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 29 anys i veí de Llagostera, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força a Llagostera i Sant Feliu de Guíxols, un d’ells en grau de temptativa.

En el cas de Llagostera, els fets delictius van tenir lloc la matinada del 26 de novembre del 2021 quan un ciutadà va alertar la Policia Local que un home havia accedit dins el pati d’una fleca situada a la Plaça Catalunya.

La Policia Local de Llagostera va poder esbrinar l’autoria d’aquest intent de robatori, i els Mossos van emetre una ordre de recerca i captura que va culminar amb la seva detenció aquest dilluns 24 de gener.

En la mateixa actuació policial van detenir una noia de 33 anys també com a presumpta autora d’un delicte de robatori amb força. El detingut, que acumula múltiples antecedents per fets similars, va intentar fugir dels agents despenjant-se per la finestra d’un primer pis d’un hostal de Sant Feliu de Guíxols.

Els detinguts, ambdós amb antecedents, van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols el 25 de gener, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.