ELPOLLTV

Dij08122022

Back Estàs aquí:Inici Notices Nova APP per comunicar incidències i tenir tota la informació de Llagostera a la butxaca
Divendres, 20 Maig 2022 13:50

Nova APP per comunicar incidències i tenir tota la informació de Llagostera a la butxaca

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

L’Ajuntament de Llagostera llança una aplicació que permet a la ciutadania reportar incidències i desperfectes a la via pública enviant una fotografia geolocalitzada directament a l’àrea corresponent. Per exemple; un fanal fos, una paperera trencada, mobiliari urbà danyat, etc. D'aquesta manera, el govern municipal podrà conèixer les necessitats detectades a Llagostera i posar fil a l'agulla per solucionar-ho.

L’aplicació també permet accedir a informació meteorològica, al calendari de recollida de residus porta a porta i a telèfons d’interès, trucar directament a la Policia Local i escoltar Llagostera Ràdio en directe.

Entre les funcionalitats també hi ha la possibilitat de fer votacions i enquestes, consultar l’agenda d’activitats organitzades per l’Ajuntament i per les entitats, accedir a les xarxes socials de l’Ajuntament i rebre avisos personalitzats en funció dels interessos de cada usuari de l’APP.

L’aplicació és gratuïta i està disponible tant per Android com per IOS. Per tal d’accedir a tràmits, enquestes i enviar fotografies cal estar registrat a l’aplicació. Només ho podran fer aquelles persones empadronades a Llagostera.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.