ELPOLLTV

Dim21032023

Back Estàs aquí:Inici Agenda 31è Concurs-exposició de flors, plantes i aparadors a Llagostera
Dimarts, 24 Maig 2022 11:22

31è Concurs-exposició de flors, plantes i aparadors a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

Torna el 31è concurs i exposició de flors, plantes i aparadors del 3 al 7 de juny a l’Església de Llagostera per la Festa Major del municipi. Es podrà visitar la mostra floral a l’església i als indrets del Casc Antic. També es podrà gaudir d’un recorregut guiat per l’exposició, la pujada al campanar i activitats infantils.

Poden participar en el concurs de flors i plantes totes les persones que ho desitgin de qualsevol edat. Hi ha un total 12 categories: planta de fulla verda, planta de flors, rams de roses, rosa individual, rams de flors seques, rams de bosc, rams artificials (de roba, de paper, de plastilina, etc.), bonsai, centres amb fruites o vegetals, ikebana, cactus i aparadors. També hi ha la categoria infantil per a infants menors de 12 anys.

Tots aquells que vulguin participar cal que portin les flors i plantes el dia 2 de juny de les 9 a les 13h i de les 16 a les 20h i el divendres 3 de juny de les 9 a les 13h a l'església. Les podran anar a recollir el dimarts 7 de juny a partir de les 16h. Per anar a buscar-les el dimecres dia 8 de juny, es pot trucar al 663 051 549.

L’entrega de premis a la millor aportació i un accèssit per cadascuna de les categories tindrà lloc a l’Església de Llagostera el diumenge 5 de juny a la tarda. El jurat està configurat per 3 o 5 persones i el veredicte serà inapel·lable.

Aquí podeu consultar les bases de participació.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.