ELPOLLTV

Dic24042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Redescobreix Llagostera amb la nova guia turística de Turisme Gironès
Divendres, 10 Juny 2022 12:47

Redescobreix Llagostera amb la nova guia turística de Turisme Gironès

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès estrena la temporada d'estiu amb una nova edició de la guia turística "Descobreix el Gironès" per a 2022 i 2023. Llagostera, juntament amb altres municipis com Madremanya o Flaçà, apareixen com a conjunts medievals molt atractius pels visitants i turistes d'altres indrets. La guia recull informació sobre el patrimoni cultural i natural, rutes, museus, suggeriments de l'oferta d'oci i restauració, allotjaments i esdeveniments.

Sobre Llagostera, la guia comença repassant els seus orígens: "A Llagostera, encimbellada dalt d'un turó al sud de la capital, van caldre dos recintes concèntrics per poder emmurallar-la, i es convertí en una plaça forta que dominava el pas d'antics camins."

A continuació, subratlla la importància del seu patrimoni natural, ja que compta amb el Puig de les Cadiretes des d'on es pot veure gran part del Gironès i la Selva. A més, hi ha un mapa on s'especifica el pas de la Ruta del Carrilet de les Vies Verdes de Girona per recórrer en bicicleta o a peu.

Pel que fa a l'art i a la cultura, s'hi pot trobar informació sobre el Museu Emili Vilà, el qual està situat a la Casa Franquesa de Llagostera, un edifici catalogat del segle XIX fundat pel mateix pintor Emili Vilà i Gorgoll. També adjunta una llistat de la millor oferta gastronòmica del municipi i apunta les festivitats més importants: la fira del batre, la fira del bolet o el festival espurnes.

En aqueta nova edició de la guia, que es renova cada dos anys aproximadament, s'han incorporat algunes actualitzacions de contingut i també noves recomanacions d'allotjaments i empreses turístiques, però manté a grans trets la mateixa estructura i estil que l'edició anterior. Un disseny senzill i agradable, que combina les fotografia i il·lustració amb un contingut elaborat i de qualitat i un llenguatge amè i proper al visitant.

La publicació està disponible en quatre idiomes – català, castellà, anglès i francès – repartits en dos models bilingües, un en català i francès i l'altre en castellà i anglès, i es podrà trobar tant a l'Oficina comarcal de Turisme Punt de Benvinguda Girona Gironès (C/ Berenguer Carnicer nº 3 a Girona), com a la resta d'oficines de turisme de la comarca. A més, també estarà disponible a www.turismegirones.cat on l'usuari la podrà descarregar en format digital.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.