ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Tornen els debats a plaça de la CUP-Alternativa per Llagostera
Dilluns, 27 Juny 2022 14:21

Tornen els debats a plaça de la CUP-Alternativa per Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(5 Vots)

La CUP-Alternativa per Llagostera organitza la 3ª edició del cicle Debats a plaça amb la programació de 4 debats.

El cicle s’iniciarà el pròxim divendres 1 de juliol a les 19.30h, a la plaça Catalunya dedicat a la renda bàsica universal i el dret a l’existència. Anirà a càrrec del director de l’Oficina del Pla Pilot de la RBU, Sergi Raventós i de Laure Vega, membre del Pla Pilot de la RBU i militant de la CUP.

El dia 7 de juliol anirà dedicat a l’emergència climàtica, a la plaça August Vidal, a càrrec del geògraf i meteoròleg, Marc Gassó; l’activista ecologista, Sergi Cot; i la biòloga i comunicadora científica, Verònica Couto.

La promoció econòmica i el desenvolupament local centraran el debat previst pel 21 de juliol al Parc de l’Estació a càrrec de Betlem Parés membre de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària, Dani Vidal de la cooperativa Resilience Earth i del regidor de la Cup-AxLL, Enric Ramionet.

El cicle es tancarà el dia 28 de juliol parlant de drets, racisme i convivència i un sopar i concert de Memi Sillah, al Parc de la Torre. En aquesta ocasió intervindran Assa Macalou del Moviment Adrobanyolí Social; Jessenia Lagos, presidenta de l’Associació Dones Endavant; i Mostafa Shaimi, professor de la UdG i membre de l’Espai Antiracista.

Podeu consultar el detall de la programació aquí.

 


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.