ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera tanca la programació de la segona edició de l’Arrela’t
Dilluns, 18 Juliol 2022 08:43

Llagostera tanca la programació de la segona edició de l’Arrela’t

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
Foto: Mohana Ramionet Foto: Mohana Ramionet
Llagostera ha tancat aquest cap de setmana la segona edició de l’Arrela’t amb una programació pensada per reflexionar sobre el present i el futur de la pagesia i la seva vinculació́ al territori. Els actes van iniciar-se dijous amb la presentació del llibre “Tornar al bosc. Les feines dels bosquerols”. Divendres es va projectar el documental “El color de les cendres”, d'Antoni Martí i dur a terme una taula rodona dedicada a la gestió del bosc i els incendis forestals.

El gruix de la programació va tenir lloc dissabte al Parc de l’Estació amb una trobada de puntaries, una demostració de Batre i fer el paller, animació i tallers familiars i un concert de cançons populars i de taverna amb el Grup Julivert. Finalment, diumenge es va tancar la programació amb la taula rodona “Gestió forestal socialment responsable” i un concert a de Concert Xiomara Abello.

“Amb l’Arrela’t l’Ajuntament de Llagostera vol fer memòria per entendre qui som i d’on venim, però sobretot reflexionar sobre el present i el futur de la pagesia i la seva vinculació al territori” ” tal i com ha explicat el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera, Enric Ramionet. L’Arrela’t compta amb la col·laboració del col·lectiu de Segadors i Segadores de Llagostera i del Consorci de les Gavarres.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.