ELPOLLTV

Dim23042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Torna el Cicle Gaudí amb "El ventre del mar"
Dilluns, 05 Setembre 2022 10:58

Torna el Cicle Gaudí amb "El ventre del mar"

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

Torna el Cicle Gaudí amb "El ventre del Mar" del director Agustí Villaronga el pròxim dissabte 10 de setembre a les 19h al Teatre Casino Llagosterenc. 

Ens situem a l'estiu del 1816. Una embarcació francesa s’encalla davant les costes del Senegal. Sense bots suficients per a tots, es construeix una bassa per remolcar a 147 persones. El pànic i la confusió s’apodera dels tripulants de la nau que acaben tallant la soga de remolc i abandonant la bassa a la seva sort. D’aquests 147 homes només 9 van aconseguir salvar les seves vides. Entre ells estaven Savigny, un oficial mèdic implacable i Thomas, un rebel mariner ras. Enfrontats, viuen aquests fets mostrant diferents actituds per a sobreviure.

Les entrades podran adquirir-se a taquilla el mateix dia de la funció una hora abans de l'inici. L'aforament és limitat. El preu de l'entrada general és de 4,50€. Amb el Carnet jove o formes part de la Federació d'Ateneus de Catalunya són 3€. I amb el Club Vanguardia gaudeixes d'un 2x1.

El Cicle Gaudí s'encarrega d'establir una xarxa estable de sales arreu de Catalunya que porta 20 pel·lícules catalanes l'any, una cada mes, a un centenar de poblacions de tot el territori.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.