ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices 8.220 € de la barra de Festa Major per a la Creu Roja i Llagostera Solidària
Dijous, 08 Setembre 2022 05:57

8.220 € de la barra de Festa Major per a la Creu Roja i Llagostera Solidària

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
També es destinen 894 € de la venda de banderoles a l'entitat local Lluito per tu L'Ajuntament de Llagostera ha destinat els guanys de la recaptació de la barra de la Festa Major a l'entitat Llagostera Solidària i a la secció local de la Creu Roja. Els comptes de l'explotació de la barra han donat un resultat positiu de 8.220 €, que s'han repartit a parts iguals entre les dues entitats.

D'altra banda, la venda de banderoles solidàries de Festa Major impulsada per la Comissió de Festes, ha recaptat 894 € que es destinaran a l'entitat local Lluito per tu.

Aquest dimecres s'ha fet l'acte de lliurament dels diners a la plaça del Castell de Llagostera.

El regidor de Festes, Eduard Diaz, ha aprofitat per agrair de nou la feina i els esforços fets per la Comissió de Festes durant tots els dies de Festa Major i s’ha mostrat molt orgullós que l’entitat hagi decidit destinar els diners a causes benèfiques i solidàries. En aquest sentit ha destacat que “com a Ajuntament i poble hem d’estar molt contents de comptar amb la col·laboració de la Comissió de Festes i de les entitats socials locals que treballen per millorar la vida de les persones”.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.