ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Robatori a la colònia de gats de Llagostera
Dijous, 15 Setembre 2022 14:17

Robatori a la colònia de gats de Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(7 Vots)

Comunicat de l'Associació protectora de gats de carrer, Gats108

La nit del 12 al 13 de setembre ens van entrar a robar a una de les colònies de gats que gestionem i es van endur tot el menjar i les mantes que teníem preparades per aquests dies de pluja.

La persona que ho va fer, robar als pobres, ha de ser molt miserable, ignorant i pobre d'esperit. Hi tenim gats abandonats, amb tractament, vellets, que només poden menjar un tipus de llauna o de pinso.

Hem posat una denúncia a la Policia Local i ho hem posat en coneixement a l'Ajuntament, ja que els animals són responsabilitat municipal. I encara que sembli mentida, fins i tot al lloc més inhòspit, hi ha ulls que miren.

L'Associació té uns recursos limitats i minsos i hem de fer molt d'esforç per poder comprar menjar per a gats amb malalties dentals, nefrològiques, víriques. Paguem tota la medicació i els tractaments que reben.

Ah, i totes som voluntàries, hi aportem el nostre temps, les nostres energies i els patiments que absorbim. Tot aquest menjar l'havíem comprat amb els diners de les nostres butxaques.

Necessitem URGENTMENT ajuda: pinso, menjar humit, per a adults i per a bebès. Mantes... Punts de recollida: Del menjar: Rostisseria Melvys, carrer Comte Guifré, 11 de Llagostera. Horari de 10 a 15h (dilluns tancat)

Mantes: A la Deixalleria, avisant que és per a l'Associació Gats 108.

Aportacions econòmiques:

Bizum: el codi de l'associació és 00850

Transferència bancària: ES06 0081 5392 1800 0123 0431

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.