ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Esquerra Llagostera presenta la llista per les municipals
Diumenge, 19 Març 2023 17:11

Esquerra Llagostera presenta la llista per les municipals

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(11 Vots)
Eduard Diaz: “Presentem una llista de gent meravellosa, amb molta energia, amb perfils molt diferents però amb un objectiu comú, que és fer de Llagostera un lloc millor”.

Esquerra Llagostera ha presentat les persones que formaran part de la candidatura republicana per les properes eleccions municipals del mes de maig. El cap de llista republicà, Eduard Diaz, encapçalarà una llista “de gent meravellosa, amb molta energia, amb perfils molt diferents però amb un objectiu comú que és fer de Llagostera un lloc millor”.

Durant l’acte celebrat aquest diumenge a la Plaça Catalunya de Llagostera que ha congregat més de dues-centes persones, s’ha presentat a les tretze persones que aniran al capdavant de la candidatura, així com les deu persones suplents. Entre la llista de titulars destaca l’experiència de persones que ja han estat a govern, com l’actual alcalde, Antoni Navarro (13), la regidora d’educació, jovent i esports, Sílvia Fà (4) o la regidora de salut i neteja viària, Glòria Malagón (6), amb cares noves, com la número 2, l’economista Lorena Quiñones, l’historiador i professor Dani Daunis (3), el jove Aniol Vinyoles, molt vinculat al teixit associatiu local (5) o l’investigador i professor universitari, Josep Barba (7).

El cap de llista de la candidatura, Eduard Diaz, ha manifestat que “a la nostra societat hi ha molt de talent i això és el que ens fa falta. Necessitem gent que pensi diferent, que no li agradin les respostes de sempre”. En aquest sentit, Diaz ha destacat que “nosaltres hi som per transformar les coses. Quan hi som, i ho estem demostrant a govern, passen coses, el poble avança en fronts en què portàvem molts anys aturats, perquè no volem excuses, sinó resultats”.

Un equip preparat per seguir treballant pel futur de Llagostera

La llista d’Esquerra Republicana a Llagostera, encapçalada per Eduard Diaz, historiador, autònom dedicat a l’àmbit del disseny web i la imatge digital, i actual regidor del consistori llagosterenc, comptarà amb les següents persones:

1. Eduard Diaz

2. Lorena Quiñones

3. Dani Daunis

4. Sílvia Fà

5. Aniol Vinyoles

6. Glòria Malagón

7. Josep Barba

8. Anna Cortés

9. Carlos Serrano

10. Lidia Marzo

11. Carles Gelada

12. Jana Font

13. Antoni Navarro

Suplents: 1. Marta Sanchez

2. Ricard Pulido

3. Assumpta Amat

4. Salva Malagon

5. Montse Albertí

6. Xevi Puyol

7. Berta Guinó

8. Mireia Puigdemunt

9. Marga Noguera

10. Berto Ventura

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.