ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Nova entrega del Cicle Gaudí amb "Suro"
Dimecres, 22 Març 2023 13:57

Nova entrega del Cicle Gaudí amb "Suro"

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

El pròxim dijous 26 de març es projectarà la pel·lícula "Suro" de Mikel Gurrea al Teatre Casino Llagosterenc a les 18h. 

Una parella jove, l'Elena i l'Ivan, hereta una explotació de suro a l'Alt Empordà. Com a propietaris forasters somien amb construir una vida justa i sostenible, però descobriran que els seus ideals xoquen de cara amb la imperiosa necessitat de guanyar diners. Comencen aquesta vida neorural i s'enfronten a la duresa de les peculiaritats de la lleva del suro en un entorn que els posarà a prova. El film es va estrenar a Secció Oficial del Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià 2022. Va rebre el premi FIPRESCI, el premi Irizar a la millor pel·lícula basca i el premi Euskal Gidoigileen Elkartea.

Les entrades podran adquirir-se a taquilla el mateix dia de la funció una hora abans de l'inici. L'aforament és limitat. El preu de l'entrada general és de 4,50€. Amb el Carnet jove o formes part de la Federació d'Ateneus de Catalunya són 3€. I amb el Club Vanguardia gaudeixes d'un 2x1. Recordar que durant els actes és obligatori l'ús de la mascareta i que cal complir totes les mesures de seguretat marcades per l'organització.

El Cicle Gaudí s'encarrega d'establir una xarxa estable de sales arreu de Catalunya que porta 20 pel·lícules catalanes l'any, una cada mes, a un centenar de poblacions de tot el territori.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.