ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Notices "Espurnes a les aules" uneix el Festival Espurnes i l'Institut de Llagostera
Dimecres, 12 abril 2023 16:29

"Espurnes a les aules" uneix el Festival Espurnes i l'Institut de Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
Aquest dimecres 12 d’abril s’ha presentat públicament el projecte ‘Espurnes a les aules’, un projecte conjunt del Festival Espurnes i l’Institut de Llagostera per fer que els i les joves formin part de l’oferta cultural del municipi.

El Festival Espurnes ha treballat conjuntament amb estudiants de 4t d’ESO de l’Institut de Llagostera perquè l’alumnat pugui veure des de dins com s’organitza un festival, s’impliqui en les activitats del municipi i guanyi interés per la música feta a casa nostra i en català. Aquest treball conjunt, que s’ha vinculat a l’assignatura de música de l’institut, ha portat l’alumnat a decidir, conjuntament amb l’equip del festival, la part de programació més enfocada al públic juvenil. A més, els i les alumnes també es vincularan al projecte col·laborant-hi en diferents funcions el dia del festival.

Durant els mesos de treball conjunt, que s’allargarà fins la celebració del festival, els alumnes han pogut descobrir com funciona un festival des de dins i han tocat temes com la programació artistica, les necessitats i organització el dia del festival, la necessitat de tenir un punt lila, el pressupost i molt més. Tot plegat s’ha explicat en una roda de premsa on els propis alumnes han presentat el festival, la feina feta dins el projecte ‘Espurnes a les aules’ i la programació de l’Espurnes 2023.

A l’acte també hi han participat responsables del festival, el regidor de Festes, Eduard Díaz i la regidora de joventut, Sílvia Fà.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.