ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda "La maternal", nou film del Cicle Gaudí
Dijous, 27 abril 2023 16:14

"La maternal", nou film del Cicle Gaudí

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

Acaba el mes, i amb ell una nova sessió del Cicle Gaudí amb la pel·lícula "La maternal". La Carla té catorze anys i és una jove desafiant i rebel. Viu en un antic restaurant de carretera als afores d’un poble amb la seva jove mare soltera mentre falta a classe i passa les hores amb el seu amic Efraín. Quan l’assistenta social s’adona que està embarassada de cinc mesos, la Carla ingressa a “La Maternal”, un centre per a mares menors d’edat on comparteix el seu dia a dia amb altres joves com ella. Junt amb els seus nadons, s’enfrontaran a aquest nou món d’adults pel que no han tingut temps de preparar-se.

Les entrades podran adquirir-se a taquilla el mateix dia de la funció una hora abans de l'inici. L'aforament és limitat. El preu de l'entrada general és de 4,50€. Amb el Carnet jove o formes part de la Federació d'Ateneus de Catalunya són 3€. I amb el Club Vanguardia gaudeixes d'un 2x1. Recordar que durant els actes és obligatori l'ús de la mascareta i que cal complir totes les mesures de seguretat marcades per l'organització.

El Cicle Gaudí s'encarrega d'establir una xarxa estable de sales arreu de Catalunya que porta 20 pel·lícules catalanes l'any, una cada mes, a un centenar de poblacions de tot el territori.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.