ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices El projecte artístic de la Llagosterenca Laura Bergillos entra en el programa d’Exposicions Viatgeres de la Diputació de Girona
Dimarts, 09 Maig 2023 15:59

El projecte artístic de la Llagosterenca Laura Bergillos entra en el programa d’Exposicions Viatgeres de la Diputació de Girona

Publicat per 
Valorar aquest article
(4 Vots)

El projecte artístic de la llagosterenca Laura Bergillos ha sigut seleccionat en el programa d’Exposicions Viatgeres de la Diputació de Girona.

Del projecte «Tempo: moviment o pausa», el jurat ha valorat la proposta pel seu alt grau de sensibilitat, pel seu plantejament i la disposició de les peces a l'espai, i per l'elecció i el treball dels materials i els jocs i textures d'aquests amb la llum, que acaben configurant uns entorns expositius íntims que afavoreixen experiències sensitives.

Bergillos ha presentat un projecte basat en el temps i el ritme, elements vitals que l'artista contempla un instant, una idea d'intersecció de ritmes que creen encreuaments, contemplats com si fossin paisatge. D'aquí parteix la seva obra, de l'estat de realitat que s'obté després de la pràctica contemplativa. Aquest és un projecte no finalitzat que recull totes aquelles peces que s'inclouen en aquesta observació de l'instant i la concepció espaciotemporal, que generen el seu propi panorama temporal: finit, infinit, present, contemplatiu, meditatiu i fugaç. Unes peces elaborades amb teles, teixits i fils que componen espais íntims i de recolliment, on l'espectador queda envaït per sensacions íntimes i personals.

La Diputació de Girona també ha seleccionat juntament amb Bergillos el projecte «Phasmas», una proposta de l'artista d'origen argentí resident a Girona Andrés Siri, d’entre les catorze obres presentades.

La primera de les dues Exposicions Viatgeres s'inaugurarà aquest mes de setembre a la Casa de Cultura de Girona.

El programa Exposicions Viatgeres és un dels projectes més ben consolidats del conjunt d'activitats que organitza la Diputació de Girona en matèria cultural. Es tracta d'un cicle d'exposicions itinerants que funciona des de l'any 2004.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.