ELPOLLTV

Dim16042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Suspès el Festival Espurnes de Llagostera
Divendres, 12 Maig 2023 16:51

Suspès el Festival Espurnes de Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

La pluja i la previsió del cap de setmana obliguen a suspendre la sisena edició del festival, que havia de comptar amb artistes com Mazoni, Sergi Carbonell o Zetak.

La pluja dels últims dies i la previsió meteorològica per al cap de setmana han obligat a suspendre la sisena edició del Festival Espurnes, que s’havia de celebrar aquest dissabte 13 de maig a Llagostera. La logística del festival requeria d’un muntatge que havia d’arrencar el dijous al Parc de l’Estació de Llagostera i, per culpa de la pluja, no s’ha pogut iniciar amb seguretat ni el mateix dijous ni el divendres al matí. Davant aquesta situació, i davant la previsió que segueix donant possibilitat de precipitacions durant tot el divendres i el dissabte, dia que s’havia de celebrar el festival, l’organització s’ha vist obligada a prendre la decisió de suspendre l’esdeveniment.

Donada la complexitat del festival resulta impossible trobar un espai alternatiu a cobert o buscar una nova data, amb la qual cosa, el festival es veu obligat a emplaçar el públic al maig de 2024 per viure la setena edició de l’Espurnes.

Aquí podeu accedir al comunicat.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.