ELPOLLTV

Diu28042024

Back Estàs aquí:Inici Notices La 20a edició del Musicant de Campllong escalfa motors amb un concert de presentació
Divendres, 14 Juliol 2023 11:33

La 20a edició del Musicant de Campllong escalfa motors amb un concert de presentació

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

El festival tindrà lloc del 29 d’agost al 2 de setembre

Campllong ha presentat aquest dimecres la programació de la vintena edició del Musicant. Ho ha fet als entorns de l’església amb l’actuació de les joves cantants Queralt Bosch i Mar Carrera que van versionar diferents temes en català. Les ha acompanyat al piano Antoni Mas que ha aprofitat per interpretar una de les peces del musical Isabel “Cinc Hores” inclòs en el cartell d’enguany.

El Musical “Cinc hores” és una producció local amb un format que s’allunya del clàssic musical. Comptarà amb una posada en escena on els músics, les veus acompanyants i la cantant protagonista es col·locaran en format concert sobre l'escenari. Isabel Vila, la primera sindicalista catalana ja de gran, recordarà els moments més importants de la seva vida, com també les seves lluites per garantir els drets dels treballadors. Bosch i Carrera van interpretar de forma inèdita una cançó del musical inspirada en les Gavarres, lloc on es desenvolupa tota la història.

Durant la presentació es va poder visitar una exposició dels cartells de totes les edicions del Musicant celebrats des del 2004. I finalment, després de diversos parlaments per part de la comissió organitzativa del Festival, es va presentar un vídeo resum del vintè aniversari. En aquest hi va aparèixer artistes que han passat pel Musicant al llarg dels anys o que vindran enguany. Tots han coincidit en subratllar la gran tasca del Festival per la música i la cultura catalana. Han sortit artistes com Marina Rossell, Lluís Llach, Indira Ferrer, Adrià Bauzó, Neus Mar i figures polítiques com Carles Puigdemont i Roger Torrent.

L’acte va acabar amb un piscolabis per a tots els presents a l’idíl·lic entorn de l’església de Campllong, escenari del Festival.

L’alcalde de Campllong, Lluís Freixas va apuntar que “amb aquesta celebració de presentació volem agrair la confiança de tots aquells que venen fins al nostre municipi a gaudir de la millor música del país” i va afegir “vint anys de festival ens avalen com una proposta diferent, propera i de qualitat”.

Des del passat 1 de juliol que ja es poden comprar les entrades per al festival que tindrà lloc del 29 d’agost al 2 de setembre a Campllong. Obrirà el festival el musical d’Isabel “Cinc hores”, el seguirà el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, l’endemà farà parada la Gira 30 anys de Quico el Célio, el noi i el mut de ferreries, llavors serà el torn de Neus Mar i el seu homenatge “Dones de sal” i, finalment, tancarà el Musicant Marc Parrot.

Les entrades dels concerts tenen un preu de 12€ si s’adquireix l’entrada anticipada en línia en aquest enllaç i de 15€ si es compra a taquilla. També s’ofereix un pack especial per poder anar a veure els 5 concerts per 50€.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.