ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Notices La CUP-Alternativa ha celebrat la 4ª edició dels Debats a plaça
Diumenge, 23 Juliol 2023 16:58

La CUP-Alternativa ha celebrat la 4ª edició dels Debats a plaça

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(3 Vots)
Els dos últims dijous la formació local ha dut a terme aquesta activitat de formació i debat obert en espais públics del poble. El dijous 13, es va obrir l’edició amb un acte sobre cooperativisme i moviment obrer al parc de l’Estació. El sociòleg i cooperativista barceloní Ivan Miró va presentar la seva novel·la “Els vincles audaços”, amb la presentació d’Enric Ramionet, i que va servir per debatre sobre els moviments obrers de fa un segle i les connexions i paral·lelismes entre aquell context i l’actual.

Aquest dijous, dia 23, la politòloga lleidatana i doctora en sociologia Mariona Lladonosa va presentar el seu llibre “Una nova cultura per al poble” sobre el Congrés de Cultura Catalana (1975-1977). L’acte, presentat per Jordi Casas, va servir per aprendre i debatre sobre la lluita per la cultura pròpia en el context del final del franquisme, però també amb la mirada posada en l’actualitat.

La CUP-Alternativa valora molt positivament els dos actes i destaca el valor de continuar fent política de carrer i de portar visions enriquidores al poble sobre els reptes locals, nacionals i globals que ens afecten.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.