ELPOLLTV

Diu28042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Tallen la C-35 en protesta pels talls d'aigua de Rec Madral a Selva Brava i Font Bona
Diumenge, 30 Juliol 2023 23:17

Tallen la C-35 en protesta pels talls d'aigua de Rec Madral a Selva Brava i Font Bona

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)
Els veïns de les urbanitzacions de Selva Brava i Font Bona estan en peu de guerra. Tal i com van anunciar, avui han tallat durant dues hores la carretera c-35. Ha estat una acció, amb autorització dels Mossos d’Esquadra, per reivindicar els seus drets com a ciutadans i en contra de l’empresa de subministrament d’aigua, Rec Madral. Tot i que el conflicte i les reivindicacions fa anys que duren, la gota que ha fet bassar el got, són les continues interrupcions en el servei d’aigua potable per culpa de les pèssimes condicions de la xarxa que acumulen innumerables avaries i la pèrdua de milers de litres d’aigua, en plena emergència per sequera.

Uns 200 veïns han tallat pacíficament la principal carretera que enllaça la Costa Brava amb l’autopista A-7, en direcció Barcelona. A la manifestació hi han assistit també representants de tots els partits polítics de l’Ajuntament de Llagostera, que s’han solidaritzat amb els veïns afectats. La manifestació ha provocat retencions de fins a 16 km. Amb aquesta acció es vol pressionar a les administracions competents que preguin consciència de la situació de vulnerabilitat que viuen els veïns d’aquests dues urbanitzacions i preguin mesures.

L’Ajuntament de Llagostera va requerir la setmana passada a Rec Madral que procedís a adoptar les mesures necessàries per a restablir la prestació del servei d’aigua i va instar a l’Agència Catalana de l’Aigua i l’Agència Catalana del Consum a investigar els fets i adoptar les accions i sancions derivades de la incorrecta gestió de l’aigua i del servei d’abastament. Els veïns no descarten repetir aquesta o altres accions en les properes setmanes.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.